Breaking News
Loading...
January 1, 2014

Info Post

Muslimat pas menggayakan aksesori kepala ala-ala playboy bunny dan muslimat pkr menggayakan aksesori kepala ala-ala setan "devil horn".

Tak kisah apa fesyen yang mereka gayakan, asalkan matlamat tercapai untuk berguling-guling di dataran merdeka semalam.

Untuk pengetahuan semua, esok pagi tepat jam 8, anwar ibrahim akan angkat sumpah sebagai perdana menteri malaysia, majlis angkat sumpah akan di lakukan di dataran merdeka...

Hahahahahahaha.....

14 comments:

manjung said...

hahaha...hehehe...huhuhu melepas lagi aku nak jadi PM...

Anonymous said...

La.. klu mcm tu memng guling lah najib..ops.. rasanya memng najib dok roling kat oversea pun... bodo..org dah kata himpunan turun harga brng bukn guling kera jaan.. ke memng dah terasa nak kena giling..

Anonymous said...

bodoh tahap gaban....

Anonymous said...

Bodoh dgn umno berpisah tiada...

Anonymous said...

buat cerita nak guling ni sebenarnya utk cover line..dh mmg tak pernah sapa2 yg gulingkan kjaan...tp yg nyata mlm td rakyat dh berjaya tunjukkan kemarahan kalu kjaan asyik mentadbir mcm lembu...

Anonymous said...

Kafir dengan pakatan berpisah tiada.

Anonymous said...

ini jenis betina gila butuh babi.
baru lepa kena dgn sekor dua babi la tu.
dasar puki jalang

Anonymous said...

Pengikut kaki jubo memang bengong termasuk le pas

Anonymous said...

Assalam.
Masuk Blog PR Macai kena Maki kemudian masuk Blog BN pun Macai kena maki, pendek kata pergi mana2 pun dekat Malaysia ni semua Macai2 kena maki. Itulah nasib Macai apa boleh buat.....

Anonymous said...

Yg pakai tandok setan tu muke dah la burok. Kalau dia pegang tongkat setan fuhh lagi real macam setan.

Anonymous said...

Ahli pas adalah babi!!!!!

Anonymous said...

ALL FOR PAS..NOT...PAS FOR ALL ! HAHAHAHAHA TAKBIRRRR !!

Anonymous said...

Aduh...x matang langsung la komen2 kt atas ni..x kira la umno,pas,pkr menutup aurat tu wajib..dan memakai pakaian yg mengikut syariat islam..faham x semua!!!aduh..jadi matang la sikit..jgn komen ikut emosi...

Maha Missa said...

Mohon di pautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com tq