Breaking News
Loading...
January 6, 2014

Info Post

Ok hard rock cafe nak buka di putrajaya, aku tak mau cerita banyak, korang sekelian rakyat malaysia yang cerdik pandai boleh menilai kedua-dua laporan di bawah...



Tetiba semalam kenyataan ini pulak di keluarkan oleh perbadanan putrajaya, adakah pihak perbadanan putrajaya cuba nak kata akhbar utusan menipu atau memanipulasi berita? kalau berita itu keluar di harakah daily, suara keadilan, malaysiakini atau malaysian insider aku boleh anggap itu adalah spin pembangkang...

Cukup-cukup lah di selangor jadi hub maksiat, janganlah putrajaya pun nak ikut macam negeri selangor, ingat, kalau hard rock cafe di buka di putrajaya, lepas nie, jangan terkejut, akan tumbuh lagi beberapa pub, disco dan rumah urut di putrajaya, akhirnya dari sebuah bandar yang clean dari maksiat putrajaya juga akan jadi seperti bandar-bandar di selangor yang menjadi pot untuk orang buat maksiat...


Jom Tandatangan Petition Tolak COMANGO klik sini

11 comments:

Anonymous said...

Yg dilantik die ni jd presiden ppj buat ape? Idea dah tak releven.ideanya seolaholah nak jual maruah putra jaya,kita tengok shah alam cukuplah. Dulu sejuk, tenang ,sekarang ape jadi?pemimpin melayu dah tak berfikir secara strategik.main hantam saje.

Anonymous said...

Yg dilantik die ni jd presiden ppj buat ape? Idea dah tak releven.ideanya seolaholah nak jual maruah putra jaya,kita tengok shah alam cukuplah. Dulu sejuk, tenang ,sekarang ape jadi?pemimpin melayu dah tak berfikir secara strategik.main hantam saje.

Anonymous said...

ini semua PEMANDU punya idea la ni, nak menjahanamkan najib dan BN.

Anonymous said...

Najib kalau nak jahanamkan malaysia pun janganlah sampai nak biarkan maksiat berleluasa di putrajaya.

Surrhead said...

mana jais? tak der pulak nak bersuara? bab kacau warga kristian bukan main hebat ya....ni HRC kan org berkabel punya, mana berani kacau....

anyway, biarlah HRC buka skrg...besok bila PR dah take over, adalah modal tuk korang nak menyalahkan PR dgn HRC, sebab korang mesti lupa yg memulakan isu2 mcm ni ialah umno dan sekutunya......skrg ni pun selalu menyalahkan PR selangor yg baru 2 penggal memerintah.....

Anonymous said...

OI SIALhead, lu si KAPIR HARBI (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam)pi BERAMBUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S"wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, da paham lu?!

Memang BODOH mcm. KERBAU lu!

Anonymous said...

Saya syaki,motif DAJAL si hard rock cafe tu, nak MENJAHAMkan Putrajaya sebagai Pusat Pentadbiran Islam!

SYUKUR ALHAMDULILLAH dgn. KEBERANIAN JAIS! Tapi hari ni dilapurkan di berita, kononnya k'jaan negeri nak kaji semula SOP membabitkan JAIS - apakah ini GERTAKAN pd. JAIS dan mana-mana jtn. agama ISLAM, yg. mereka harus TUNDUK pd. k'jaan negeri PEMBANGKANG, terutamanya DAPBANGKAI, tentang hal-ehwal Islam/umatnya di masa hadapan, sedgkan Islam agama Persekutuan dan Tanah Melayu kita ni NEGARA ISLAM?! Inilah akibat kita terlalu bagi NAIK MUKA bangsa PENDATANG KAPIR MUSUH ISLAM, yg. makin KURANG AJAQ kat Tanah Melayu PUSAKA nenek/moyang kita ni!

Tapi kat Barat, si pendatang KAPIR HARBI ni, tahu pula jadi PENGECUT; tak pula nak paksa kaum Kristian bangsa Barat guna KALIMAH ALLAH utk nama Jesus, tuhan triniti si Kristian, termasuk dlm. injil-injil Barat!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Saya syaki,motif DAJAL si hard rock cafe tu, nak MENJAHANAMkan Putrajaya sebagai Pusat Pentadbiran Islam!

SYUKUR ALHAMDULILLAH dgn. KEBERANIAN JAIS! Tapi hari ni dilapurkan di berita, kononnya k'jaan negeri nak kaji semula SOP membabitkan JAIS - apakah ini GERTAKAN pd. JAIS dan mana-mana jtn. agama ISLAM, yg. mereka harus TUNDUK pd. k'jaan negeri PEMBANGKANG, terutamanya DAPBANGKAI, tentang hal-ehwal Islam/umatnya di masa hadapan, sedgkan Islam agama Persekutuan dan Tanah Melayu kita ni NEGARA ISLAM?! Inilah akibat kita terlalu bagi NAIK MUKA bangsa PENDATANG KAPIR MUSUH ISLAM, yg. makin KURANG AJAQ kat Tanah Melayu PUSAKA nenek/moyang kita ni!

Tapi kat Barat, si pendatang KAPIR HARBI ni, tahu pula jadi PENGECUT; tak pula nak paksa kaum Kristian bangsa Barat guna KALIMAH ALLAH utk nama Jesus, tuhan triniti si Kristian, termasuk dlm. injil-injil Barat!

Makcik Sambal Belacan.

Surrhead said...

hoi, makcik bodoh, nape jais ker jawi ker tak bising pasal HRC kat putrajaya??

bodoh mcm mana pun, takan tak nampak yg jais/jawi pilih bulu pasal benda2 mcm ni??

makcik kangkung bodoh, nak jer i sekel ko dan bapak ko skali sebab lahirkan ko...

Anonymous said...

Oi SIALBANGKAIBABIhead,lu mahu ancam NYAWA aku dan bapak aku - dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Anonymous said...

Banyaknya pahlawan keyboard.. Ada 1 anonymous yg cakap Sabah & Sarawak negara islam? salah. islam agama persekutuanm bukan agama rasmi Sabah & Sarawak. Tentang rampasan Alkitab, kami tengok kalau cuba dilakukan di Sabah & Sarawak. Kepala lanun penguatkuasa yg tiada kuasa ini akan bergolek dan dijadikan hiasan saja. Baik jaga agama dan iman sendiri daripada menyibuk ttg agama lain yg kamu tiada hak langsung
Shalom,
Borneo Pangaits