Breaking News
Loading...
February 25, 2014

Info Post

Setelah puas anwar fitnah mat taib kononnya mat taib tak reti bahasa inggeris, bawak keluar duit haram ke australia dan macam-macam lagi penghinaan, kini anwar gunakan pulak khidmat mat taib, yang baru masuk isle (pas) supaya memujuk jentera pas membantunya pada prk kajang nanti...

Seperti biasa lah, mat taib akan jadi lembu anwar sepanjang tempoh berkempen pada prk kajang nanti, selepas puas anwar melembukan mat taib sewaktu dia dalam team wawasan dulu, kini mat taib akan menjadi lembu anwar sekali lagi...

Sudahnya sampai ke tua la mat taib jadi lembu anwar...

4 comments:

Anonymous said...

Sudah tentu ada imbuhann.... bukan kelija kosong maaa....

Anonymous said...

orang umno pun dah tolak dia, anwar pulak ambik.

Anonymous said...

Memang PENGKHIANAT agama dan bangsa! Sampai hati MENGANIAYA BUMIPUTERA Islam/Melayu sendiri - ALLAH SWT akan balas!

Begitu juga mana-mana pemimpin Islam/Melayu, terutamanya yg. LIBERAL, yg asyik MENGGADAI hak dan tanah umat Islam/Melayu kita pd. si PENDATANG KAPIR yg. BONGKAK dan TAMAK! Sampai Langkawi yg penuh tradisi Islam/Melayu dgn sawah padi dan kpg. nelayan PUSAKA nenek moyang berzaman kita, zg. beigitu INDAH dan SUCI, mahu DIGADAIkan jadi spt negara Barat-Zionis KAPIR laknat, Monaco dan utk kapal-kapal 'yatch' orang kaya (P. Pangkor pun dah makin hancoq diGADAI)!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Pas haramjadah lebih baik sokong pemimpin korang jd MB selangor bkn anwar ibrahim yg moralnya lebih rendsh dr mustapa ali spender putih.....