Breaking News
Loading...
February 11, 2014

Info Post
Islam kalimah Allah dan nabi Muhammad adalah milik mutlak pas, so kenapa umno nak sibuk-sibuk buat program agama...

Bayangkan satu program yang cakup mulia seperti program "mahabbatur rasul, kedah berselawat" di tuduh sebagai program politik oleh ketua dewan ulama pas...


Tak cukup dengan itu, pas menggunakan read bean army memfitnah dan menimbulkan syak, penganjur program itu kononnya di taja oleh syarikat nombor ekor dan fitnah itu di sambut dalam fan page nik ajis...



Aku dah boleh agak dah apa jawapan nik ajis, "akaun fb ambo keno hack"

Apa makna semua nie? 

Maknanya, umno tak layak buat program agama la, umno tak Islam, yang Islam dalam malaysia nie, pas sorang je, pasal dulu nik ajis dah kata, ahli dan penyokong pas di jamin masyukk syurga, tak kira la orang tu Islam ke tidak, janji dia sokong pas, dia masyukk syurga...

10 comments:

Anonymous said...

Bg mrk Islam = PAS dan PAS = Islam.
Islam tanpa menyokong PAS, takda makna. Semua amalan kebaikan yg bukan org PAS takda nilai. Amalan mrk pulak, walau fitnah, walau mencela menghina org lain, boleh jadi dakwah dan jihad, utk menjatuhkan musuh. Yg bukan org PAS dan bukan Islam bg mrk sama sahaja, bahkan lbh buruk lg mrk anggap munafik kerana tak menyokong mrk. Kerana itu juga mrk anggap kafir yg sokong mrk lbh mulia dr Islam yg tak menyokong mrk.
Demikianlah ketaksuban sesetgh mrk walau bukan semua. Yg jadi musykil, mengapa yg saya rasa memahami dlm PAS membiar dan mendiamkan perkara ini berlaku, sedang mrk melaung laungkan perjuangan Islam.

Anonymous said...

hizbullah di iran yg menyokong Bashar dan Islam Pas di malaysia same serupa tak caya.... tanya Sabun

Anonymous said...

sesat sangat dah pas ni..

Anonymous said...

imam masjidil haram tak pernah undi Pas..tak undi Pas kafir....habis lah solat bapak aku di mekah tak sah...

Anonymous said...

bila Pas nak hantar mahpus bean jadi imam masjidil haram mekah..

Anonymous said...

n.ajih , hadi, sabun , mahpus akan hantar cadangan ke masjidil haram sebagai calun imam 1234 masjidil haram mekah...

Anonymous said...

PAS berakidahkan politik sebab itu menuduh orang lain tidak boleh melaksanakan Islam untuk kemajuan masyarakat. Jika buat program Islam hanya PAS sahaja yang berhak. Inilah corak politik PAS sekarang.

Anonymous said...

orang sesat bila dikatakan sesat
siapa nak mengaku..
ada syiah mengaku sesat?
ada kristian mengaku kafir?
ada hindu mengaku kafir?

sama juga lah dengan Pas...

Surrhead said...

anonFebruary 11, 2014 at 8:02 PM

Ko ni sedap mulut jer nak labelkan org sesat dan kafir, pas tu nak org itu mengaku....banyak cantik lu??

Org umno rata2 munafik....wayang jugak lebih....

Anonymous said...

surrhead...ko punya wayang lebih tak mau cakap ke??
orang punya wayang je ko melalak...