Breaking News
Loading...
March 19, 2014

Info Post
Sekali lagi pentadbiran najib di serang oleh anwar ibrahim, anwar mengatakan kerajaan di dikritik hebat oleh media-media asing kerana kerajaan tidak serius menangani isu kehilangan MH370, anwar kata yang najib turut hilang sewaktu awal-awal kelihangan MH370, betul ke selepas 8-9 hari kehilangan pesawat itu najib baru muncul? sila klik dan sini untuk mengetahui kesahihan tuduhan anwar itu... 

Dan benarkah najib tak berani berhadapan dengan media antarabangsa seperti yang dikatakan oleh anwar?


MP haram jadah, kenapa aku kata dia mp haram jadah? pasal kat mulut dia tak habis-habis dok kata 'umno haram jadah' dan 'bn haram jadah'...



Mat taib, kalau korang dengar ceramah dia, dia nie kalau boleh semua benda dia nak free, sekolah dia nak bagi free, parking kereta nak bagi free, transport awam nak bagi free, roadtax kereta nak bagi free dia kata kalau brunei boleh bagi free kenapa malaysia tak boleh. adoii mat taib oii, brunei tu berapa juta rakyatnya, malaysia nie berapa juta pulak...



















35 comments:

Anonymous said...

MAS MH370 hilang semasa membawa ramai penumpang Cina dari KL ke Beijing ..

Jam Omega pula hilang semasa melanggan seorang pelacur cina ...

Betulkah orang cina tu nak mogok lapar?? tapi tak apalah kerana mereka memang sentiasa pun lapar sehingga babi pun nak di mentekedarahnya.

Biarlah mereka nak cabut bendera umno..lepas ni pastikan setiap ahli umno pikul sendiri bendera tu ke hulu ke hilir.. tapi bendera yg dipikul itu hendaklah 2 helai underware size XXL berwarna putih, .. gantung underware pada tiang berbentuk T supaya seluar dalam anuar maen cinadoll dan mustapha ali maen guna derma jihad berada sebelah menyebelah !!

Tak payah nak jerit nak tempik... sebut jer cinadoll cinadoll cinadoll derma jihad .. cinadoll cinadoll cinadoll derma jihad...

Pastikan hari mengundi di penuhi dengan underware putih anu war al juburi dan mustapha ali derma jihadi..

war warkan supaya menjadi gelombang yg memalukan penyokong para munafik itu !!

Anonymous said...

....anwar Ibrahim cakap najib hilang kan diri....jam omega yang hilang dah jumpa ka???

Anonymous said...

Kalau tak BERBOHONG bukanlah Anwar Ibrahim

Anonymous said...

Duit 3 bilion apasal ttak buat rumah murah bagi free kat selangor. Kondo 300 000, rumah teres 500000 haramjadah punya pakatan.

Anonymous said...

Kesian aku tengok Sarip Omar & Mat Tyson.. melompat ke sana ke sini.. akhirnya terjun dalam kubang babi juga.. he he!!

Anonymous said...

Jam tangan OMEGA aku mana JAH,,,,

Anonymous said...

BERSUMPAH KAT MASJID TAK BERANI. DIMAHKAMAH PUN TAK BERANI BERSUMPAH. BUAT STATEMENT HENTAM SANA HENTAM SINI.KENA SOAL BALAS TAK BERANI. 69 PENAGGUHAN MAHKAMAH ITU BUKAN KE KONSPIRASI. SAKSI ALIBI SATU PUN TAK PANGGIL. WAN AZIZAH BANYAK BERSUBAHAT DAH TAK TAKUT SEKSA DAN NERAKA,TERANG2 TIPU TUHAN. POLITIK PUNYA PASAL. HEBAT DGN PEMBOHONGAN. JAM OMEGA MANA?.
SUMPAH KE TIDAK KE. SIKIT HARI LAGI BALAK AKAN TURUN.SEMUA HANCUR. MAKAN SIREH TANGKAL NAK KAKUKAN SHAFIE DAN PARA HAKIM DIMAHKAMAH UDAH TAK MENJADI PAK.

Amsa Mohd said...

YB Abdullah Sani tu garang aja kat pentas dan kat parlimen. masalah air kat Kuala Lamgat diam menikus. Batang hidung pun tak nampak. Juak-juak PAS pun diam seribu bahasa. Kalau Hulu Langat tu pantang aja susah bila tak ada Air semua pihak bertumpu kat situ. Apa ingat kat Kuala Langat ini semuanya batu dan kayu aja. Juak-juak PAS tak berani nak bersuara pada Abdullah Sani. Apa pun kerajaan astik-asyik nak salahkan Syabas.

Anonymous said...

Tak payah lah Najib berhadapan dengan media antarabangsa kerana itu bukan tugas dia. Hishamuddin pun dah cukup dan terbukti beliau dapat tundukkan media antarabangsa dengan fakta-fakta. Bukan seperti Anwar Alpenjubur yang saban hari berbohong. Saya cabar Anwar Alpenjubur agar berhadapan dengan media antarabangsa berkenaan kehilangan jam Omega tempoh hari. Saya pasti si penipu ini akan kata 'you ulang i saman' he he he

Anonymous said...

Aljubox cuma berani main kuda2 dengan chinadolly.

Anonymous said...

Kalo dah peliwat tu ....peliwat jugakk...

Anonymous said...

Yg peliwat tu dah tentu mmg peliwat. ..tuhhhh...pengikut dia tuh...cket hari kena liwat gak tuhh....yg pi sokong dan pertahan kaum nabi Luth tu apasal...alamat nye mmg Tuhan turun kan bala le

Anonymous said...

Penipu depan mata ni takde lain, bunga saja lebih isi satu pun takdak.

Anonymous said...

Satu keluarga putar alam.

Anonymous said...

Peliwat tua pengorek lubang kunyit! Sampai bila la nk kena tipu ngan peliwat ni!!!

Anonymous said...

Najib ke xbrani atau Anwar yg pengecut bila Mail UK lapor ada kaitan dengan Nuar kes MH370?

Najib xde benda nak takut dgn media asing atau negara, dan dia sbg PM ada hak nk muncul atau tidak.. g penting operasi mencari berjalan.

Nuar sial ni sblm dia ckp byk psl org lain..tanya dia pasal Permatang Pauh.. apa kerja yg dia buat utk Permatang Pauh? atau kerjanya balik Permatang Pauh utk terus berbohong, ceramah sana sini.. Permatang Pauh tetap spt zaman BN perintah dulu..

Bab bercakapa ni mmg Nuar Raja.. org lain semua kalah..tp org yg byk bercakap inilah byk buat salah dan dosa.. kerja tk hebat mana..

Anonymous said...

BENCI betul si media-media besar Barat-ZIONIS DAJAL seolah macm. suka sgt bila jadi kecoh; saya syak kelurga mangsa ni DIHASUT si PEMBANGKANGPELIWATSONGSANG utk. MENGAMOK, supaya dpt. menunjukkan seolah K'jaan kita 'lemah'! K'jaan kita jgn. TUNDUK dan salahkan POLIS kita yg- berhak mengawal keadaan huru-hara itu!

Lihat pengkalan tentera US di Diego GarCIA telah membatalkan semua penerbangan selama 3 HARI pd. hari MAS hilang!

Maka, K’jaan kita JANGANlah nak PERCAYA sgt. si KAPIR DAJAL Intelligence CIA/Pentagon-MI6-NATO (Barat) (yg. sebenaqnya sudah dikuasai Mossad-Israel/ZIONIS)! CIA dan ejen tempatannya dr. PENGGANAS Red Bean serta PELIWATPEMBANGKANGSONGSANG, tak habis-habis nak mengalih perhatian dari DIEGO GARCIA di tengah Lautan Hindi! Dan pi MAMPOSlah si DALANG-DUA-MUKA White HouseZIONIS itu!

Lagipun, hairan betul media-media besar Barat-Zionis terutamanya CNN, tak lansung bangkitkan kenapa pengkalan militari US di Diego GarCIA ini, dgn. sistem satelit yg. pasti amat canggih, tak dapat kesan lansung MAS di RADARnya, kalau kononnya melintasi Lautan Hindi ke atas Kepulauan Andaman dari awal lagi!

Sedgkn tentu pengkalan militari ini akan memantau seluruh Lautan Hindi di RADARnya utk. kemungkinan ia disasarkan ‘teroris’ melaui laut atau udara, termasuk melalui peluru berpandu (yg. takkan ada radar pun). Tapi CIA/Pentagon sebelum ini tahu pula MAS dah ‘terhempas’ di Lautan Hindi – sekarg. dah nafi pula! Lihat di di http://maelpengerang.blogspot.com/2014/03/mh370-prayformh307-kenapa-satellite.html, Kenapa Satellite Amerika Gagal Kesan MH370? , March 15, 2014; dan https://www.facebook.com/PeopleForTrueRuleOfLaw/posts/10203269067105644, A MILITARY HIJACK BY AMERICAN AWACS PLANES (over patent rights owned by a Rothschild)?

Lihat di http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/03/flight-mh370-mystery-diego-garcia-suspended-all-flights-on-march-8th-for-72-hrs-2458394.html:

Flight MH370 Mystery. Diego Garcia Suspended All Flights On March 8th for 72 hrs.

March 19, 2014
(Before It's News)

By now, it should be obvious to people they are hiding something in Diego Garcia. The latest info just piles on top of a mountain of evidence that flight 370 is in a hangar in Diego Garcia.

….Notice they have completely erased all posts between March 6th, and March 9th. There is some very weird stuff going on down in creepy Diego Garcia, a place where the US operates completely independant of the constitution.

Edit to add, here is a link to the Diego Garcia Passenger facebook page with the March 8th flight schedule. Notice all other flight schedules throughout the month all had several flights schedules. The fact that no flight were scheduled for 3 days during the time MH370 went missing, all maintenance crew most likely were off on leave. Great time to sneak in an aircraft.

https://www.facebook.com/pages/Diego-Garcia-Passenger-Terminal/242934902443795

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Bebankan kerajaan dgn masalah antarabangsa..
Bebankan kerajaan dgn masalah dlm negara...
Hancurkan sumber kewangan kerajaan...
Gerakan ajen pemusnah/perosak fikiran rakyat dlm negara...

Perancangan terbaik utk memusnahkan sesebuah negara...
Sedarlah..kita sedang menghadapnya..
BERSATULAH..sebelum segala galanya musnah..

Anonymous said...

Rakyat malaysia hidup terlalu selesa sebelum ini...dan mahu lebih selesa selepas ini...
Adakah kita sedang menuju kearah keselesaan dgn pelbagai kemelut yg sengaja dicipta ini???

Anonymous said...

kena tanya raja bomoh pengikut tegar umno.

umno dan bomoh berpisah tiada.

umno memang mangkuk hayun

Anonymous said...

Aku pelik. Aku heran. Anwar yang kena 5 tahun. Bebas sebebasnya boleh ceramah sana ceramah sini. Cuba kalau orang biasa asal saja jatuh hukum, apa cerita pun kena duduk dalam penjara atau lokap dulu.

Macam mana agaknya kalau kerajaan Najib tumbang ? Tak dapatlah kakitangan penjara nak salam dan cium tangan Anwar tiap hari. Adakah kalau Najib tumbang, Anwar akan bebas dan didapati tidak bersalah.

Siapa sebenarnya yang bebas. Mahkamah bebas buat keputusan ATAU Anwar bebas walaupun mahkamah sudah buat keputusan.

Surrhead said...

anon 11.18am.....you nampak permainan umno...jadik, pap yg boleh kita rumuskan dari ini...

1. anuwar didapati bersalah hanyalah untuk mengaibkan dia, khususnya dikalangan rakyat dan kedua, dunia (yg dia org tak pikir hanya umno dan macai2 jer kena terima keputusan ini bulat2, tanpa pikir jauh)

2. mahkahmah umno tak berani penjarakan anwar sebab takut rakyat akan bangkit

adakah seseorg yg kena liwat, tak mandi, tak berak dua hari? org ni jenis kuat solat, siap boleh sumpah kat masjid, tapi tak berak, mandi 2 hari, itupun dah kena liwat... Pastu baru gi jumpa doktor suruh suluh lubang juboq dia....yg paling best, ada org caya cite ini....tu yg paling bodoh...

Anonymous said...

Hi Surrhead,
apa permainan...kalau ayak mani manusia kat lubang jubur....finish...bukan ayak mani kambing..anjing atau babi...

Anonymous said...

Hidup umno!
Hidup melayu!
kami melayu akan pertahankan lubang jubo saiful!!
Keadilan utk jubo saiful!

Surrhead said...

anon 4.14......kalau dah sah, tangkap jer la anwar, kasi sumbat dlm jel...apa maksud situasi skrg ni? anwar salah, tapi kat luar lagi? apa cita ni?? tak kalut ka?? ko perasaan tak, keputusan kes hari tu hanya dpt tangkis anwar dari masuk kajang, dan nampak buruk dikhayalak warga umno....itu je, inilah realiti...u ingat org yg dulu support anwar, lepas keputusan ni, dia org berhenti support anwar ke?? itu la, org umno biasanya tak pikir jauh nyer....akal pendek, fail, dah tak boleh tolong den..

Anonymous said...

Nampak surrhead bodoh, undang undang Malaysia adil, dah buat salah boleh merapu sana sini, sebab undang undang benarkan, tapi keputusan salah tetap salah, lu ingat babi tu free ke, dia kena bayar 10 ribu untuk tidak di jel sementara menunggu appeal mahkamah persekutuan... lu tau undang undang tak... tapi aku yakin lepas ni duduk lah lima tahun dalam istana khayalan dia.. peliwat akan sentiasa meliwat, pernah tengok anjing jntan cium bontot anjing betina tak... itu lah perangai babi, sentiasa nak membontot...sebab sedap..

Anonymous said...

sah dah parti PKR untuk orang ada otak tapi tak guna jalan yang di redoi allah, mak taip... melarikan duit..bwa duit berjuta beb dalam beg, yang lain semua kes frust tak dapat tempat di BN, ada lagi,nama saja pengikut parti islam, tapi sama sama menyelam dengan anwar... fikir kalau ramai kawan rapat anwar boleh tinggalkan dia... ulang tinggalkan dia, kenapa..just ask your self...back to your wise thinking..

Anonymous said...

Penyokong Anwar ni bukan saja kehilangan penggunaan bahasa dengan betul malah fikiran yang waras pun turut hilang sekali. Satu lagi pemikiran lapuk korang bukan semua yang tentang korang tu orang UMNO la.

Anonymous said...

OI SIALBANGKAIBABIhead, hari tu lu nak suruh bapa aku yg ISLAM/MELAYU bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENGGANAS GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENGGANAS KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS!

Baik lu si KAPIR HARBI (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA kami ini ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu!

Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu?! Lepas tu, lu MENYAMAQ pula jadi Sosialis – kononnya benci agama; Pi MAMPOS dgn. TEMBERANG BUAS LU yg. tak habis-habis!

Anonymous said...

macam bodoh je barua RBA surrhead tu punya ayat, anwar kat luar pasal karpal oku mintak ikat jamin, so hakim bagi anwar di ikat jamin, kenapa karpal oku mintak jamin pasal anwar kata sebelum dia dok 5 tahun dalam penjara dia balun chinadoll puas-puas, pasal dalam penjara tak ada dapat dah chinadoll yang ada pungkoq jantan je.

Anonymous said...

Anuar dalam mahkamah tak nak bercakap bila salah banyak cakap pulak.

orang ramai bukanya tahu setiap detail kes dia.



Surrhead said...

mahkahmah (umno) ckp anwar bersalah...jadik?? so what?? support tuk dia tak kurang pun...nape yer?? inilah realiti....terima jer....worst case scenario, anwar masuk jel...tapi ada consequences...boleh tak korang pikir apa dia?? anyway, i tak harap pun korang pikir sejauh itu...dan yg pasti, umno is evil....

Anonymous said...

Tak lama lagi iblis akan kehilangan kerja kerana tugasnya telah diambil alih oleh al jubs.

Anonymous said...

Kita nak cari pemimpin yg nak tugasnya memimpin rakyat..ni kalo 24jam pikiaq nk tabur fitnah, camne dgn kerja yg diamanahkan..memdosa fitnah, yg mendengar pn berdosa juga.xkira la kerajaan atau pmbangkang. Sy cakap mcmni sbb sy xtau nk jd pemerintah. Cuma tahu jd rakyat shj.

Anonymous said...

What goes around..comes around..wait and see DSAI..