Breaking News
Loading...
April 27, 2014

Info Post
Kalau dah bangkai tu, campak kemana pun tetap juga busuk, itulah yang terjadi pada azmin ali, dalam hidup azmin tak pernah sekali pun dia berlaku jujur pada diri dia dan rakyat, selagi dia boleh menipu dia akan  terus menipu untuk terus hidup...

Ini cerita bukan aku buat fitnah, tapi di dedahkan sendiri oleh salah seorang macai yang boss dia lawan azmin, tak pasti lah budak nie macai khalid gagap atau pudin nasution, tapi apa pun dia telah mendedahkan penipuan macai azmin...

Penipuan kertas undi berlaku, sudah tentu azmin yang arahkan macai dia untuk menipu, takan macai pandai-pandai nak buat kot, tak tau la pulak lepas nie, azmin akan tuduh ini umno punya kerja...





2 comments:

Anonymous said...

Umno pun tak buat macam tu ler. Buruk perangai punya manusia dah la makan ice cream dalam jamban.

Anonymous said...

UMNO takkan pandai buat macam ni. Takder pengalaman.