Breaking News
Loading...
May 6, 2014

23 comments:

Pak Kadiaq said...

PAKATAN HARAMLAH YANG AKAN MENGHANCHORKAN MALAYSIA INI.. SIALAN KALITGEREJA!

Anonymous said...

PAS jual kalimah Allah swt. Maka sokong PAS jatuh kufur. Menurut Haron Din

Anonymous said...

Patutnya, uak si-pencinta-DAPBANGKAI/PKRSODOM baik semua diBERAMBOSkan dari PAS! Aku syak habis ulama-ulama TULEN dlm PAS diBUNUH seorg. demi seorg - disyaki diracun, termasuk yg. boleh sebabkan lemah jantung/kanser dsbnya Ini adalah MO si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya dr. DAPBANGKAI/PKRSODOM - (lihat suntikan kimia utk. menyebabkan kanser/sakit jantung/racun di - http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan di - http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013)!

Dan sebenaqnya, di Tanah Melayu ini, puak KAPIR GAY/PORNO , Kristian Zionis serta PENYAMAQ Islam PKRSODOM/DAPBANGKAI sbg. ejen Illuminati Barat-ZIONIS ini, sedg- mempergunakan sbg. senjata DAJAL mereka, golongan Islam/Melayu LIBERAL/GAY, dlm PKR/PAS/UMNO utk. MEROSAKKAN perjuangan amat BERANI Islam/Melayu, terutamanya lawan MUSUH-MUSUH Islam!

Puak Illuminati ditubuhkan dan dikuasai puak Yahudi ZIONIS Jerman yg. diketuai empayar Rothschild [yg. juga MENJAJAH Palestin dan menubuhkan negara SYAITAN, Israel, dgn. membunuh BUMIPUTERA Islam Palestin secara beramai (Genocide) - lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html , Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam] yg. ingin menubuhkan Satu K'jaan Dunia (New World Order/One World Government) - yg. bertuhankan Syaitan, di mana kebebasan individu adalah mutlak utk. berperangai mcm. binatang buas termasuk utk. MENYODOM, MEROGOL anak kecil (Pedofilia); MEROGOL binatang; bebas seks luar-nikah, pornografi, pelacuran dan kegiatan homoseksual; menggugurkan anak; menghisap dadah, minum arak, main judi; merompak /membunuh sesuka hati termasuk melalui perang-perang/penjajahan buas terutamanya ke atas Dunia Islam yg. kaya minyak-gas dsbnya!

Puak ZIONIS Illuminati ini mencapai kegemilangan mereka dgn. menukarkan tamadun Barat SUPAYA berdasarkan falsafah "equality & liberty" (hak kesamaan & kebebasan - yg. lahir waktu "French Revolution"-yg.-amat-BUAS, diketuai ZIONIS ini, dlm tahun 1798), utk. meletakkan kuasa Syaitan (sbg. tuhan mereka) SAMA dgn. kuasa ALLAH SWT kita; dan "evil is EQUAL to good" - sebab itu perangai-mcm-haiwan-buas, termasuk bebas semutlaknya, jadi si GAY/KAPIRDAJAL, makin digalakkan puak SYAITAN-gila-SODOM ni! Bahkan Raja Peranchis dan Tsar Nicholas II (Russia) dibunuh dgn. amat kejam, bersama seluruh keluarga dan sanak saudara mereka oleh si puak SODOM ni, kerana mereka penjaga agama Katolik (yg. mengharamkan budaya SODOM – walaupun ada puak Vatican yg. amat pro-ZIONIS sekrg. nak menghalalkan budaya ini secara rasmi).


Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Inilah doa pemimpin otak kat lutut... memperlihatkan kebodohan diri.

Anonymous said...

Si haramjadah Kelentit gereja ni pegi umrah pon sempat berpolitik!!!

Besar punya Babi si KalitGereja ni!!

Anonymous said...

Bukan beribadah tapi berpolitik!!!

KalidGereja Melayu penghancur Bangsa Muslim perosak Agama!!

Anak Haram!!!

Anonymous said...

Biarkan dia berpolitik dlm ibadah pun...sekali Allah bagi cash kat sana baru dia tau...

Anonymous said...

Agak agaknya umrah yang dia akan kerjakan itu di terima Allah ke..belum apa apa lagi dah menghukum orang...ku doakan supaya manusia spesis ini selamat di kebumikan di sana...spesis yang harus di kebumikan

Anonymous said...

Sepatutnya kite mendoakan kebaikan dan kesejahteraan....bkn keburukan. Serabut btl sebhg ahli PAS ni. Nk buat cmne....dh berpuluh tahun pemikiran disemai dgn kebencian yg mendalam terhdp UMNO. Satu persoalan....adakah ini akhlak sebagai seorang islam? Letak la Parti CAP apa pn....letak lebel Islam ke....tpi kalau cara tindakan tidak selari dgn islam...nk bwat ape.

Anonymous said...

Sya tngk..kebencian yg tertanam dlm sanubari sebhg geng2 PAS ni terhdp UMNO begitu mendalam. Benci....dendam...terutama sesama islam.....disuruh oleh Rasulullah ke? Adakah itu akhlak Rasulullah? Abis tu PAS ikut akhlak sape? Fikir2 balik. Minta kita sama2 kembali kpd ajaran islam. Tegur menegur secara baik. Cara yg En Khalid lalkukan tu....rasa2 boleh menjauhkn kembali ukhuwah yg cuba disemai antara PAS dan UMNO.

Anonymous said...

Nabi anutan Pas sukakan pecah belah...
klw tak ikut nanti tak cukup islam...

Anonymous said...

tapi sayang kita orang melayu islam ni tak reti reti dgn agenda cina dan india yg terang terang nak pecah belah kita..sama melayu semua tunjuk garang tunjuk berani tapi dengan cina kapir, india kapir sumo menikus..cuma pandai menyalak dan berkokok aje..pemimpin melayu kita masa sekarang baik dari PAS,PKR atau UMNO akan lari dulu kalau berlaku yg buruk kepada negara kita.. buka balik sejarah pelarian vietnam atau boat people..siapakah mereka?..semua orang orang kaya dan pemimpin politik..jadi letakkan persoalan ini kepada diri kita...apa akan jadi kepada kita sekiranya kita cuma berani dengan bangsa kita sendiri tetapi takut dgn cina kapir dan india kapir.

Anonymous said...

inilah ciri2 jiwa Munafik pemimpin PAS.. org yg beriman atau berjuang utk agama Allah takkan doakan begitu pd sesama umat Islam. UMNO bukan membunuh ulama atau menyembelih umat Islam seperti di Syria.. tp Komunis yg menyembelih umat Islam diangkat julang pula demi DAP laknatullah.. betapa songsang dan gilanya pemimpin2 PAS ini hanhya Allah shj yg mampu membalas mereka ini yg sgt keras dan bengis hati mereka.

PAS adalah contoh wajah jiwa Bani Israel dr kalangan umat Islam.. hati yg jahat lgi busuk pd umat Islam lain!.

Anonymous said...

Ya ALLAH kenapa bawa hati yang busuk dan jahat ke rumah ALLAH? Dia tak takut dengan balasan nanti semasa di sana? Amat kecewa dengan manusia yang berperangai syaitan - angkuh, sombong dan pendusta.

Anonymous said...

Pm najib kata gst baek untuk rakyat..kalau baek nape x buat 10% ke 60% ke kan???kih..kih...

Anonymous said...

moga allah bantu majority dgn tiadakan pengkhianat..ugama dan bangsa jika itu baik bagi malaysia...

Anonymous said...

Apa yang kau merepek ni labu!!!!!

Anonymous said...

Semua kutuk pemimpin Pas. Yahudi le. Pengkhianatle. Kalau tak ade pemimpin2 pembangkang ni, dah lama negara ni bankrap dibuatnya barisan.

Kalau tak pun, jatuh taraf lagi rendah dari Indon.

Anonymous said...

Betol tu..
klw madey biar kat aljub...dah lama bankrup kan...

Anonymous said...

Bukan setakat bankrup tetapi lingkup terus....

Anonymous said...

Seperti doa yang diucapkan oleh penyokong PKR lepas Anwar dijatuhkan hukuman. mengerikan. Bilalah puak-puak ni nak berhenti dari berdoa yang buruk-buruk?

Anonymous said...

Segala doa sedang di kembalikan...
lihat lah dgn mata hati...

Anonymous said...

Doa pecah perot...
tok guru dah pecah perot (pecah pundi kencing)
Doa ko...
pkr dah nak ko (gadoh bagai nak rak)
Pas dah nak ko (pemimpin satu2 kena saman)