Breaking News
Loading...
June 6, 2014

Info Post
Kepada penduduk Islam/melayu sungai buloh, kota damansara dan kawasan yang sewktu dengannya, jom kita ber-shooping membeli barang makanan di pasaraya baru milik orang Islam...

Sampai bila kita nak bergantung hidup pada peniaga bukan Islam?

Ingat orang Islam/melayu di malaysia memiliki kuasa membeli yang cukup kuat...








8 comments:

Surrhead said...

ni tip bagus...thx, det...harga promosi dia bagus...

Anonymous said...

Nama macam pasaraya mamak ja. Bukan pasaraya Melayu kot. Tak habis penyokong bee nd di tipu.

Aku bukan anti mamak tapi aku anti mamak yang tamak sombong terutama mamak kaya dengan rumah dan kereta hebat hasil dari ketamakan mereka. Mereka ni jual barang mahal gila, tapi masih ramai sanggup keluar duit. Masih ramai mamak miskin tak cukup makan.

Mamak yang kaya dengan cara kroni dan guna nama Melayu pun tak patut berlaku. Mamak tamak dan Melayu tamak dalam bee end bersama2 bekerja mengkayakan keturunan masing2.

Banyak lagi Melayu yang kerjanya sokong sambil menadah brim.

Cara Islam yg dibawa perlu adil kepada semua bangsa. Cara Islam yang dibawa bee end penuh penipuan.

Anonymous said...

Kepala bapak lu! Klau tak adil kpd semua bangsa skang lu tnjuk celah mana yg fuckatan adill kpd semua bangsa? Klau penuh tipu dah lama lu mampos tepi kaki lama sbb tak cukup makan! Sekurang2nya mamak tue org islam! Klau lu tak suka mamak gua cabar lu haramkan kaki lu dari masuk kedai roti mamak! Lu masuk la mkn roti canai @ mi goreng kat old town!

Anonymous said...

Cara ni nak buat bisnes?

Gerenti linkup. Kat bandar kan ramai yang bukan Islam?

Mereka kan terasa dengan pengiklanan macam ni.

Bodoh dan Bangang.

Anonymous said...

Anon 11.43. Nak tunjuk Pakatan adil? Ko undi Pakatan kasi Pakatan perintah Putrajaya pru ni. Nanti ko boleh lihat.

Aku hidup rezeki dari Allah bukan bee end. Kesian kat kau tak clear konsep Islam.

Bee end tu kerjanya urus tadbir saja. Kalau Pakatan memerintah, pakatanlah yang akan urus.

Tak baca ke aku bukan anti mamak. Mereka pun Islam. Yang aku anti jenis 'mamak kerala' yang ko sokong tu.

Tolong jangan balas komen mencarut macam biasa kalau dah habis idea.

Anonymous said...

Anon 11.47. Aku tengok bisness kalau ada kaitan mamak boleh berjaya lama sikit. Mereka ni bab bisness boleh bersatu. Macam cina bersatu. Boleh urus pinjaman atau bantuan.

Silap2 Melayulah yang tolong mereka. Kalu tidak, mana nak dapat MODAL buat kedai canggih waktu peringkat awal dulu.

Bukan macam Melayu. Bersatu mengkayakan anak beranak. Bersatu mengutuk menzalimi Melayu yang tak sokong mereka.

Anonymous said...

Oi SIALhead, Jgn. nak MENYAMAQlah!
PI MAMPOS lu si GANGSTER KAPIRBABI!

KURANG AJAQ lu HINA bapa aku ASKAR ISLAM/MELAYU! Bapa lu yg. dapat anak PENGGANAS KURAPBABI mcm. lu tentu menyumpah HARAM KEJADAH tak habis-habis!

Dahlah haritu lu nak suruh bapa aku yg Islam/Melayu bunuh aku masa lahir di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html?! BABI lu si HAIWAN SYAITAN KAPIR GANAS! Baik lu MAMPOS hey si PENJENAYAH GENG KONGSI GELAP KAPIR!

Oi SIALBABIhead, aku dah lapurkan pd. KDN utk. SIASAT lu, PENJENAYAH KONGSI GELAP KAPIR BINATANG BUAS! Asyik nak ANCAM nyawa aku dan bapak aku - juga di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html ; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html !

Dasar lu jenis HAIWAN BABI KURAP PENGECUT mcm. SAMSENG GENG KONGSI GELAP KAPIR! CILAKA LU - BAPAK lu lahirkan anak mcm SAMSENG KURAP mcm lu apasal?!

Baik lu si KAPIR BINATANG-BUAS (tapi asyik menyamaq guna bahasa Islam) pi BERAMBUS dan MAMPUS dr. Tanah Melayu NUSANTARA PUSAKA ni kalau lu benci sgt. umat Islam/Melayu,! Hari tu bukankah lu ingat Sabah/S'wak Kristian punya - oi, Sabah/S'wak adalah sebahagian Malaysia, NEGARA ISLAM, ada paham lu si KAPIRPELAHAPKANGKANGBABI?!

Anonymous said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH! Kalaulah di merata negara, di setiap cerok, kita jumpa pasaraya Islam/Melayu; SERONOKnya!

Setelah DAPBANGKAI/PKRSODOM disyaki cuba MENSABOTAJ Cadbury yg. separuhnya dimiliki Felda dan utk. menjatuhkan juga JAKIM (lihat artikel BERNAS dr. Anak Bukit gantang di - http://anakbukitgantang.blogspot.com/2014/06/cadbury-lagi-serangan-atas-perusahaan.html , Cadbury- lagi serangan atas perusahaan makanan milik equity Melayu Islam, Posted by Anakbukitgantang at Tuesday, June 03, 2014), JAHAT betullah si KAPIRDAJAL ni – udang kering pun dibiaq dicemari ANJING; ini adalah HARAM di samping boleh MEMBUNUH umat Islam/Melayu dgn- pelbagai penyakit akibat dicemari NAJIS dan AIR LIUR ANJING!

JAKIM - tolong lebih AGRESIF; dan minta logo HALAL juga pd. ikan kering/ikan bilis/udang kering sbgnya – jadi harapnya psaraya Islam/Melayu mcm. ni boleh beli hanya yg. HALAL dari industri Islam/Melayu, yg. beli terus dr. nelayan-nelayan Islam/Melayu; BUKAN dari si org. tengah KAPIRDAJAL! Lihat di - http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2014/06/udang-kering-special.html , Udang Kering Special, Sungai Rapat, June 3, 2014!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).