Breaking News
Loading...
July 14, 2014

Info Post

Ngo baru yang di tubuhkan oleh ambiga baru-baru ini di namakan 'Negara-Ku' nama itu di ambil kerana ianya mampak macam patriotik dan boleh menanamkan rasa patriotik di kalangan anak muda yang tak tau apa-apa...

Apa perjuangan ngo 'negara-ku' ini...?

Perjuangan ngo 'negara-ku', ngo ini cuba merangkumkan semua tuntutan ngo-ngo kecil seperti IFC, COMANGO, Seksualiti Merdeka dan lain-lain.

Perjuangan ngo-ngo yang selama ini di pandang sepi untuk memperjuangkan hak seks bebas, LGBT, hak untuk bebas menukar agama, menghapuskan hak istimewa orang melayu dan lain-lain hak yang bertentangan dengan ajaran Islam dan perlembagaan persekutuan akan di kumpulkan dalam ngo baru tajaan ambiga ini yang bernama 'negara-ku'.

Niat dan kerja ambiga untuk pecah belah dan huru harakan umat Islam di teruskan dengan ngo terbaru yang bernama 'Negara-Ku'...


8 comments:

Anonymous said...

Muka mcm. si DAJALLESBI si AmBANGKAI ni!

Tengoklah ATLM pun tak dibenarkan menembak penceroboh - apa hal ni?! Patutlah bermacam puak PENGGANAS DAPBANGKAI/PKRSODOM BERMAHARAJALELA; sampai boleh tubuhkan pertubuhan "Negara-Ku"!

Si PENGGANAS LESBI/SODOM-Ambangkai-ejen Barat-ZIONIS ni sebenaqnya nak MENGHINA pula falsafah/lagu NEGARA ISLAM kita, "NEGARA KU"?! Patutnya NGO-NGO Islam/Melayu buat lapuran polis kerana penubuhan kumpulan 'Negara-ku' ini bertujuan MENGHINA ISLAM/umatnya termasuk KESULTANAN ISLAM/Melayu kita seperti yg. termaktub dlm. falsafah/lagu "NEGARA KU" kita yg. berasakan undg/undg PERLEMBAGAAN kita!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

gerakan NGO yang ni apa sikap PAS ??? senyap sunyi kan..??....PAS memang barua...jual agama & akidah utk dunia....kalau dengan UMNO kemain garang lagi....!!!ptuihh!!!

Anonymous said...

Pas pun dalam diam sokong juga ngo baru ambiga ni. Pasal dalam pas ramai yang suka buat seks bebas. Contoh terbaik mustafa ali.

Anonymous said...

Sudah Sudala ACi expired..

Lu mau main ponggong mcm buntut KUALI lu punya pasal..

Olang Talak Mau ikut la..

Lu balik India..Majukan LGBT di India..KALAU LGBTAIK tu bioleh memejukan negara baru Malaysia tiru..

PAS & Mujahid Rawa pun Kalau BAPAK hang Hidup dah Kena TEMPELENG sampai MATI lu Mujahid..


CARI LAH BENDA2 LAIN yang BERFAEDAH untuk MEMAJUKAN NEGARA..

LGBT tu Syaitan yang MENGGANGU MATSALEH yang dah MAJU..

(Kalau lu mau main Ponggong dgn Anuar main dlm gelap, kalau Lu main dalam terang tak da sapa mau Rakam la ACI wooi)

Anonymous said...

Silap sikit aje nama ngo tu, sepatutnya "Negara Tamil Elam-ku".

Org Tamil kan ke tengah sibuk nak tubuhkan negara haram mereka, sebahagiannya di Malaysia....

Anonymous said...

Jenis muka x sedar diri. Kalau kt india, dia lah kasta paling rendah. Bila dpt ddk kt msia, berangan mcm negara di. Wei dei, sedar la lu siapa. Dh ddk negara org, diam2 la, kami x kacau u punya agama, lu jgn nk kacau org punya agama. Lu ingat ya am..binatang...

Anonymous said...

Siapa lagi nak buat tarian p.....g. Anon2 di atas duduk barisan depan kot...

Johan said...

Negaraku? Siapa presidennya? Boleh nyanyike? Atau kpmposernya Nawamee?