Breaking News
Loading...
August 7, 2014

22 comments:

kuku hitam said...

mantap. akan sambut. http://pendekarawang1.blogspot.com/

kluangman said...

Perangai gereja! !!!

Anonymous said...

waaa genius! genius! terbogel sudah.

Anonymous said...

Amat Jahat rupanya,tak sangka.

Anonymous said...

aku dah sangka perangai buruknya..tp kali ini lg terserlah..

tobeng said...

Kalau betullah maknanya khalid gereja ni bocor rancangan sulit ajk pas pusatlah.Dia ni betullah barua penjilat kapir tegar.Trojan horse kapir dan liberal dalam pas.

Anonymous said...

Takkan dia nak mengaku punye

Anonymous said...

Dah agak dah......khalid GEREJA ni sebenarnya lebih merbahaya dari KAFIR sebab dia ni pemusnah dan pengkhianat Bangsa dan Agama dari dalam!!!

Anonymous said...

Memang patut pun Sultan beri gelaran "Yang Biadap" pada haram jadah ni. agen pemecah belah umat rupenye

Anonymous said...

tengok muka pun dah tau...mmg pembawa sial dan bala kpd ummah...!!! kecik2 tak nak mampos, dah besar nyusahkan ummah...

Anonymous said...

Wow wow..........spot on !
Bullseye.......salute lu

Anonymous said...

Aku Ada banyak topeng.
Nak pinjam. ?

jack juburi said...

PKR
.Parti Keadilan Rakyat.......betul ker. ?
Cuba lu fikir..until rakyat. ?
Pooooooooodah

Anonymous said...

Khalid munafik ...
Lg jijik dr kapiaq..

Anonymous said...

Alhamdulillah tak pilih dia jadi adun wslaupun dia menang.... Jawablah di akhirat nanti siapa pilih dia...

Pengundi Sik said...

Baru lepas baca blog si Khalid nie. Panjang berjela bab print screen nie tapi takdak satu ayat pun penafian dari dia. Takdak satu pun yg dia kata dia tak buat. Nampak sangat ikut perangai aljuburi. Spin Khalid jgn tak spin.....

Anonymous said...

Ingatkan pandai.......
Rupanya goblog gila
The look will tell all
Everybody knows......hmmmmm. Hampas

Anonymous said...

Rupa pon mcm yahudi

Anonymous said...

Jenis Bangsat tersangat terhadap Islam dan Melayu.

Semoga Allah memberi dia kesedaran atau malapetaka!

"berkata benar sekalipun ianya pahit..." said...

riak wajaknya jelas menghancurkan Islam..

Anonymous said...

Khalid gereja ni memang kafir. Tengok muka dia pun macam paderi katolik. Inilah muka dajal yang akan pesongkan akidah umat islam. Jangan solat berimamkan orang Pas sebab solat tak sah. Dosa besar macam kapal sink jadi imam.

che mat che jusoh said...

Khalid khalid khalid....
Bertaubatlah