Breaking News
Loading...
August 2, 2014

4 comments:

Anonymous said...

bagus la kalau tak de fb ni, banyak merosak dari kebaikan.

Anonymous said...

boleh bro, cer try mozila. aku boleh ja online

Anonymous said...

Dah boring pulak dgn fb ni. Pesen lama daa...

Anonymous said...

Gen Y tak main ngan mukabuku dah..old fesyen..la ni instg aje senang on spot direct to point..boleh simpan akib aje sama macam myspace dulu dulu..hi hi hi ...anak anak koi tak main PC dema ngadap gadget yang latest latest koi pun terikut ikut tapi tadak faedahnya bukan menambah untung merugikan ade..