Breaking News
Loading...
September 4, 2014

Info Post

Lim guan eng mengatakan 11 orang penagih berlesen (PPS) yang kantoi urine test hari tu mereka bukanlah penagih dadah seperti yang di dakwa oleh pihak polis, urine test mereka positif dadah pasal mereka mengabil ubat-ubatan cina.

Kini sudah sah la, ubat-ubatan cina mengandungi metaphetamine, syabu, kokin dan pelbagai lagi jenis dadah yang di kategorikan merbahaya...

Jadi aku minta, kerajaan tolong haramkan ubat-ubatan cina, kerana lepas nie, kalau mat pet kehabisan stok dadah, mereka akan beralih untuk stim dengan ubat-ubat cina, so tak ada maknanya kerajaan berhabis jutaan ringgit nak benteras penyalah gunaan dadah, kerana ubat-ubatan cina juga mempunyai dadah yang sama level dengan yang di giankan oleh mat pet.

Lu ingat polis bodoh ka...?

19 comments:

Anonymous said...

bodoh punya apek...lu tembak kaki lu sendiri. Bahagian Narkotik PDRM patut siasat ubat-ubatan Cina lepas Joseph Lim Guan Eng dedah maklumat ni.

Anonymous said...

Taukeh taukeh Kena Ubat SingSeh tunggu apa lagi ???? kasi saman itu LGE !!

Bone said...

hahahahhaha....kepala bapak diaa...

Anonymous said...

Woi apek, lu ingat lu banyak pandai ka? Lu memang ikut perangai lu punya bapa. Lu ingat rakyat Malaysia banyak bodoh ka? Yang bodoh itu olang yang undi sama lu. Apa lu janji sama lu punya puak? mau kasi bodoh olang ka?

Anonymous said...


Itu yang ada rekod jenayah berat macamana pulak? Rekod yang salah lah tu!!

Haiyaaa ahlim... Lu nang bo ti nang, kui bo ti kui...!!

Anonymous said...

This joke is real super by LGE that reflects his half baked mindset...like father like son & grandson...it appears the LKS & LGE are really bodoh, foolish, stupid, lunatic, insane macam babi...

Surrhead said...

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2014/09/04/mywatch-to-zahid-arrest-your-nephews/

kerabat zahid komidi pun tak betul, ni nak sibuk didik org ...menteri umno haprak......yg kelakar, anak2 buah dia tipu org melayu.....apa lagi, mula la operasi tuk padamkan sanjeevan........

Anonymous said...

Oi Blurrhead,

nak bising bukak blog entry sendiri la. Keep to the topic, cibai. Ini entry pasal Ketua Menteri Pulau Pinang mengaku dalam ubat Cina ada ice.

Surrhead said...

betui ka anon, LGE kata "ubat cina ada ice"??

reportedly failed urine tests in police custody were senior citizens on prescription medication and not illegal narcotics, Penang Chief Minister Lim Guan Eng said today. - See more at: http://m.themalaymailonline.com/malaysia/article/positive-drugs-tests-were-of-elderly-pps-men-on-medication-says-guan-eng#sthash.kHxGSFCP.dpuf

wei, suruh khalid gi caj anak buah komidi la.....dah terang2 buat salah, lagi nak cover....buat malu kaum ja....

Anonymous said...

Jangan divert isu la ngok. Org bincang kebodohan lge bukan zaid

Anonymous said...

Surrhead pun kena urine test gak nie.

Anonymous said...

Lge silap cakap sebab terover dose ubat ubat cina. LIm kit sial pun suka makan ubat2 cina sebab kasi otak manyak ringan oooo.....

Anonymous said...

anak h*ram surrhead ni melayu ke? kalau cina, dia tak akan kondem bangsa dia sendiri

Anonymous said...

surrhead mmg pencacai tegar lge smp lubang jiubur pun sanggup dia hidu dan hirup sampai licin. sejak bila plak lge tukar profesen sbg ahli kimia? yang aku tau dia sorang akauntan. itupun fail dalam excel. kalau ada pakar kimia dr puak PR tu mungkin boleh terima jugak hujah dia.

jentayu

Surrhead said...

DET, tlg siarkan artikel pasal zahid komidi dan anak buahnya.....ni kes hebat, mcm menteri dlm negeri keluarkan kad palsu bagi family dia....cite ni lagi hebat dari PPS dan LGE kan....tgk la, tak lama lagi LGE akan gunakan kes ni tuk counter kes PPS. kan malu khalid...

Anonymous said...

Bilalah PDRM nak TANGKAP si PENDATANG guan eng-CELAKA-KANGKANG BABI DAPBANGKAI ni?! Asyik mempermainkan undg-undg mcmlah NEGARA ISLAM ni dan undg-undg, BAPAK KAPIRDAJAL ni punya!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

OI SIALhead-KANGKANG BABI, lu punya ekoq ni si-PENDATANG/PENCEROBOH PELAHAP-KANGKANG-BABI KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM aahhh?!

Berapa manyak JUBOQ BABI lu SODOM aaah?

PI MAMPOS lu punya ekoq kat KANDANG si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL PKRSODOM/DAPBANGKAI-si-PORNORASIS-no-1!

Anonymous said...

Jom bunuh semua Cina cina racist, perkauman ni. Tiada Cina , Tanah Melayu akan aman. Bunuh tetap bunuh. Hapuskan DAP, hapuskan sekolah Cina. Hapus Bahsa cina dan Hapuskan Tulisan cina di Tanah. Melayu. Nak sekolah Cima pi balik china.

Anonymous said...

Semua Cina kafir di M laysia adalah Penceroboh. Hapuskan penceroboh. Mereka tidak hormat. Melayu, tak mau cakap Melayu dan hina Raja raja Melayu. Bunuh tetap bunuh, halau semua Cina kafir Penceroboh keluar dari M laysia.