Breaking News
Loading...
October 9, 2014

Info Post
DAP terpaksa guna populariti minuman MILO untuk megembalikan tenaga politik parti mereka...

Tidak cukup dengan mengumpan beberapa orang anak gadis melayu menjadi ahli dan jurucakap mereka, DAP menggunakan minuman kegemaran orang melayu untuk meraih populariti mereka...

Lihatlah bertapa desperate nya mereka...



9 comments:

Anonymous said...

jangan beli kalau macam ni

Anonymous said...

ini sudah bagus, gambar geng DAP lekat pada tong milo..nanti PAS bleh guna untuk but tabung kutip upah ceramah, satu kerjasama yang mantap, PKR boleh panggil orang melayu ramai ramai datang ceramah sebab PKR jaguh berdemo dan mengumpul orang ramai...formula yang baik..PKR kumpul orang melayu, PAS buat ceramah, guna tin milo DAP untuk kutip upah ceramah...kerjasama yang mantap untuk PR

Anonymous said...

buang tong sampah je tin milo tu, muka muka DAP pada tin milo standard tong sampah yang penuh dengan sampah kotor dan busuk....bila DAP nak di kuburkan oleh ROS sebab tidak mengikut undang undang..kalau dulu UMNO kena kenapa DAP tak kena...double standard..ke

Anonymous said...

Nestle dah dalam senarai boikot...kat pasaraya sale gila2 nak suruh org beli..bole jalan daaa MILO

Anonymous said...

rang dakawah boikot milo sebab milo milik syarikat nestle, sekutu israel. so, semua pakat boikot milo.

Anonymous said...

UMNO pembela bangsa Melayu.

Anonymous said...

Bodo..nampak sangat edit.

Anonymous said...

Ade la macai umno yang edit nak lagakan orang je keje nye

Anonymous said...

umno edit guna nama cina?? Jangan la jadi bodoh sangat.. tin milo memang sinonim dengan PAS / PR