Breaking News
Loading...
December 3, 2014

Info Post

The sex trade in Penang is booming, with a significant increase of foreign sex workers compared to last year.

Penang Immigration Department Chief Basri Othman said that the number of prostitutes who entered the island has risen to 536 this year.

“Most foreigners who enter Malaysia with social visit or student passes end up working in places like night clubs, karaoke lounges, hotels and massage parlors,” Mr Othman said.

“Many illegal gangs are involved in this sex trade,” he said.


Baca selanjutnya di sini

9 comments:

Anonymous said...

That what u get if u vote dapigs

Anonymous said...

Mungkin ALLAH SWT akan MURKA dan TENGGELAMkan terus bah. Pulau MAKSIAT tu - itulah bila BINATANG BUAS si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM memerintah!

Dahlah Geng Kongsi Gelap disyaki berlambak belakang aktiviti ni!

Kat Brickfield terutamanya kat jln. Thambipillay - bangunan yg. tingkap-hapis-dipaku-semua (tak ke ganjil - bangunan mcm. tu ramai org keluaq masuk tapi tingkap semua dah di'paku'kan - tak dak yg. buka), dan jelas bapa ayam/Gangsta kat luaq; dan Chinatown tu pun serupa - semuanya yg. jadi tumpuan pelancong, habis disyaki jadi sarang PELACURAN-SIAL! Aku juga nampak ramai wanita asing berlegar-legar terutamanya!

HANCOQ NEGARA ISLAM kita ni - akibat angkara si PENDATANG KAPIRDAJAL TAMAK mcm. BINATANG BUAS- esok bakal jdi mcm. kat Thailand, Kampuchea, Vietnam dan Filipina (siap ada "sex tourism" untuk para pelancong) yg. mana anank-anak kecil BUMIPUTERA Thai, Kampuchea, Vietnam dan Filipina ramai diJUAL GEng Kongsi Gelap yg. MENYAMAQ sbg. syarikat hutang. Bila ibubapa miskin tak dapat bayaq hutang terutamanya kat luar bandar apabila tanaman mereka tak menjadi , mereka akan dipaksa suruh serahkan anak kecil mereka pd. Geng Kongsi gelap ini!

Nenek TUA Sambal Petai.

Anonymous said...

Ahhh orang melayu pun sokong nak buat mcmana..even cousin i pun tak segan silu heret anjing cina janda anak satu keliling town sapa pun tak leh nak tegur. Tak payah laa nak ceramah nak nasihat nanti kita pula dia ceramah, mmg teruk penang bukan saya nak kondem laa saya org penang dah 16 tahn dtg kl..sedih tgk penang lately ni, area kontar chowrasta..meriah lagi pekan danok atau hadyai ni aduiii naik takut kita nak berjalan enjoy shopping. mcm haunted town sebelah mlm tapi betul laa aktiviti tu ada cuma tak da org ambil pusing...cina india mana tahu halal haram bukan semua mat salleh jenis pick up pompuan silap haribulan perempuan baik pergi duk minum pun depa ingat hookers...dulu best happening meriah sgt. sekarang suram.

Anonymous said...

You pay the price

Anonymous said...

Dah ramai cina doll, lge nak attract nuar supaya selalu turun penang kut......

Anonymous said...

Oi anon-4.08pm, lu jgn. nak MENYAMAQlah! lu punya ekoq ni si-PENDATANG/PENCEROBOH PELAHAP-KANGKANG-BABI-RASIS-KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM aahhh?!

BANGSAT lu si PENDATANG RASIS CELAKA nak MAMPOS; PI JILAT KANDANG si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM -si-ejen-ZIONIS-no-1!!

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Oi anon-4.08pm, lu jgn. nak MENYAMAQlah! lu punya ekoq ni si-PENDATANG/PENCEROBOH PELAHAP-KANGKANG-BABI-RASIS-KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM aahhh?!

BANGSAT lu si RASIS CELAKA nak MAMPOS; PI JILAT KANDANG si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM -si-ejen-ZIONIS-no-1!!

Anonymous said...

Yang ramai kat kl sejak dulu, x de sape peduli ke???

Dasar bee end...

Fazly Hassan said...

PASAL SEX,JUDI,ARAK TU SATU IBADAH BAGI KAUM DIA