Breaking News
Loading...
March 16, 2011

Info Post
Setelah berhempas pulas memperjuangkan kalimah ALLAH untuk diletakan di dalam gereja dan injil dan selepas berpeluh ketiaknya dan basah lidahnya memaki hamun pemimpin umno yang kononnya tidak berlaku adil kepada agama kristian, akhirnya khalid samad boleh tersenyum gembira apabila perjuangannya untuk alkitab berjaya.

Kelmarin kerajaan dan menteri dalam negeri terpaksa tunduk akur kepada berberapa puak pelampau kristian yang mendesak kerajaan menarik semula penahanan kitab injil berbahasa melayu, amat malang sekali bila pas yang dikatakan memperjuangkan islam turut sama bersorak gembira dengan keputusan terbaru kementerian dalam negeri itu.

Sudah tentu dengan penarikan balik kitab injil berbahasa melayu ini menjadi kemenangan moral kepada puak pelampau kristian ini untuk terus berjuang untuk mendapatkan pula hak penggunaan kalimah ALLAH di dalam gereja dan kitab injil.

5 comments:

Anonymous said...

Father khalid sedang bergembira sekarang ini tupasal pagi tadi tak ada di parlimen tah apa yang dia buat semalam.

Anonymous said...

ustat kepala pungkoq apa gelak lebih daripada orang jahil. ni la manusia lahanat n terkutuk. jual agama untuk dunia. setan macam ni patut di rejam saja. muka macam tempeyek tak cukup bilis...kakakakaka.

Anonymous said...

lepas nie kompom Khalid gereja beli kitab2 ni 8 dozen, simpan buat stok bacaan anak cucu beliau 7 keturunan. Susah nak dapat nie bai...Stok terhad!!!!

Nak bagi yang versi bahase ingris Anak cucu beliau x paham, leceh blaja ingeris nih..!

jangan lupe hadiah sedozen dua kat Tuan Guru Nee Ah Zee!! Maklum la beliau pon x fasih ingeris!!

Anonymous said...

Salam DET;

Nampaknya kerajaan Mesia akan diperangkap oleh puaka2 amPAS nih ketika PRU akan datang.

Puaka2 amPAS akan canang pd org2 Melayu yg UBN benarkan injil melayu diedarkan, sahihlah pd amPAS yg UBN jahanamkan Islam...

Biarkan amPAS merancang, Allah S.W.T pun merancang & sy yakin perancangan Allah Ta'ala akan melangkaui puaka2 amPAS.

hangkedee said...

telur separuh busuk begitu keadaan malaysia di politaikkan oleh juak jauk Hampas+parti kangkaang ramai ramai.