Breaking News
Loading...
March 8, 2011

Info Post
Tajuk atas tu aku tujukan pada seorang ah-kua yang bernama saifudin, dia ni aku tak tahu la macam mana orang boleh pilih dia jadi ahli parlimen dan timbalan menteri, kena tanya datuk najib jugak lah... inilah timbalan menteri paling barai dalam bn selain dari seorang lagi menteri, menteri amaran keras tu.

Dahlah bodoh, sombong pulak tu, dia gempak member blogger aku, papagomo, dia kata dia nak balun blogger, dan dia dah lama tunggu time je nak lanyak blogger, akhhaks... nak tergelak aku dengar si ah-kua ni cakap, ah-kua nak balun blogger? dengan student pun ko takut, lagi kau nak balun bloggers.

Ah-kua ni kata lagi, blogger tak tahu new politics, pada aku memang betul, kami blogger tak tahu new politics, tapi kami blogger buat kerja untuk menang dan pertahankan kerajaan bn bukan macam kau, bila orang termerloh dah undi kau dan mereka mengadu nasib kepada kau, perkataan yang kerap orang temerloh dengar dari mulut kau ialah "this is not my job". jadi untuk apa orang temerloh undi kau dulu ? untuk "blow job"???

So saifudin, bila kau nak balun bloggers? jangan bagi kami tunggu lama sangat, kang kalau dah sejuk tak sedap, balun lah kami cepat sikit.... itu pun kalau ada teloq la.

ps: dengar cerita kau nak jumpe bloggers 10hb ni, kenapa? dah ketar lutut ??? nak mintak settle ke?

5 comments:

Anonymous said...

ni menteri bodoh tak masuk ajar..ada ke pencacai tegar PAS kat semua IPT dibagi muka seluas luasnya..diaorang tu spesis anjing tersepit..dibantu makin kena gigit tangan kita..sudahnya pilihanraya IPT pro kerajaan tak menang pun..ke memang si saifuddin ni nak bagi menang pada team pro pakatan..maklumla trojan horse la katakan..dah kena liwat dengan bang nuar sampai tak boleh lupa..hik hik..

vulcan933 said...

dia ada secret agreement with anwar utk jadi trojan horse.

Anonymous said...

kiwak la saipudin nie..

musuh dlm selimut..dalam selimut anuwar dia buat keje jugak

tuih

Pejuang Bangsa said...

dia nak jumpa nak ajar blogger new politic ...kah kah kah ...

nak ajar kita ...mau pi maki ja ...

Anonymous said...

hensem kepala bontot kau la saifudin.kalau si nuar juburi tgk kau ensem aku percaya.psssss ada apa2 ke dlm dubur saifudin?kot2 DNA MR Y kot?