Breaking News
Loading...
April 23, 2011

Info Post

Ini betul-betul kes naya, mampos umno/bn, apa lagi point yang umno/bn nak jaja cerita pasal jam omega tu, segala-galanya dah di buktikan, wan azizah dah tunjuk jam omega tu semalam masa pc di kedai mamak dekat segambut, dia kata masa pc kat rumah dia hari tu, memang dia nak tunjuk, tapi khalid gagap tak larat nak bawak turun, nak suruh press naik, bilik dia bersepah dengan baju dan underware, hari ni baru boleh tunjuk pasal ada sam ketot dan sipudin jerawat batu nak tolong angkat...

Inilah dia jam omega anwar.
haaaahaaaahaaa

13 comments:

Anonymous said...

ekekekekeke......lawakk lawakkk

Anonymous said...

suruh wan jijah check puki dia tgk tah2 dah kene sipliss.....

Anonymous said...

puki jijah dijamin selamat,sbb nuar dh lma x cucuk,xde selera ktanya...kahkahkah..

Anonymous said...

aku suka lawak ni. senak perut terkekeh-kekeh

Hulubalang Melayu said...

wahai sahabat ku sekelian... mari lah kita besatu demi agama Islam dan bangsa melayu..hari ini rakan kita dari PAS telah menunjukan kelembutan.. mari kita bimbing mereka kearah kiblat yang satu... kita mulakan dengan laungan:

HIDUP ISLAM!!
HIDUP UMNO!!
HIDUP MELAYU!!
Insyallah,hati akan terbuka dgn tenang.

Anonymous said...

Tak banyak yg suka makan ikan sepat kering

neocampro said...

wkwkwkwkwk mmg jijah rabun jam besor tu pn xnampak~!

Anonymous said...

ha ha ha ha ha
hajijah..oh..hajijah..

Anonymous said...

lawak..lawak....besaunya jam...

Anonymous said...

Bongkar...bongkar. Jangan tak bongkar. Bongkar jugak Ketua Pengarah YaPIEM( yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia) guna DR (cap ayam). Bongkarkan jugak penyelewengan yang berlaku dalam pengurusannya. Bongkarkan jgk dia pengikut setia Anwar Al Juburi. Kenapa kerajaan tidak melihat semua ini. Kita bongkar dan bongkar biar Musang dalam Reban ayam dapat dikenali.

zairy said...

cakap tu biar la beradap la kawan...jgn sampai benda dlm kain pun nk jd topik.....

sofea said...

x lawak pun..

sofea said...
This comment has been removed by the author.