Breaking News
Loading...
April 8, 2011

Info Post
Mamposss.... wan azizah sampai la ni masih tak dapat buktikan jam omega anwar tu pada wartawan walau pun dia kata jam tu ada dalam simpanan dia. hari tu dia meracau-racau bila ada seorang wartawan cina mintak dia tunjukan jam tu, menggelupur beruk dia beb...

Pada mulanya wan azizah cukup confident yang dia boleh membuktikan jam omega ada dalam simpanannya, tapi setelah dia tahu, jam omega tu bukan jam biasa, dia dah start menggelabah, pada aku secara logiknya, kalau betul la jam tu ada di tangan dia, dah tentu, tak payah wartawan tanya, dengan rela hati wan azizah tayang jam tu pada wartawan, senang cerita dah tentu-tentu datuk eskay dia boleh chekmate.

Difahamkan jam omega tu adalah limited edition, pemberian kerabat raja saudi, bentuk jam tu berlainan dengan jam omega yang ada di jual di kedai. jadi memang sah wan azizah tak mampu cari ganti kat mana nak beli jam yang serupa macam yang datuk eskay serahkan pada polis. wan azizah pun silap, tapi ye la kan dia mana nak tau nak jadi macam ni, sepatutnya dia ambik gambar jam tu dulu, bila jadi kes macam ni, apa susah-susah pi je la tempah yang baru ye tak?

Maka itu sebapnya lah sampai la ni, anwar tak balik lagi ke semenanjung, dia dok pening kepala apa nak jawab kat wan azizah dan aku di fahamkan wan azizah pun turut datang ke kuching tapi tak jumpa dan duduk pun satu hotel dengan anwar.

9 comments:

Anonymous said...

FYI kak Wan tak jalankan tanggungjawap nya sebagai saorang isteri sebab tu laaaaaa lu lu gua gua

Anonymous said...

pening bro.. mana mau cari limited edition camtu?

Anonymous said...

apa raaaaa..itu jam punya pasai pun mau gaaduh kah??? anne..itu jam kasi tunjukla..lu apasal lari sana sini? lu punya isteri manayak susah mau jawab itu soalan? kesian la sama dia orang. anee padayappaa.

Anonymous said...

ckp ade jam tu.. bler mntak x bg plak.. try la tnjuk.. sah la jam tu x de kt simpanan die.. putar je smua tu.. pnyokong PR plak x sdar2 lg ke hakikat tu?? buta..

Anonymous said...

alaa IQ wan azizah tu sama level dengan babi.babi bila mengelabah terus menyondol tak kira batang pokok.wan azizah pula kalau wartawan atau blogger tanya terus meracau.nasib baik blogger tak di sondol semasa sidang media mungkin karpal singh pegang tali leher kot .

Anonymous said...

Saya pernah bertugas merawat allahyarham Tunku Abdul Rahman di sebuah pusat rawatan swasta di Pulau Pinang. Tunku pun ada jam limited edition gold color yang diberi sebagai hadiah kepada Tunku oleh Kerabat DiRaja Arab Saudi. Tp tak pulak ingat jenama apa masa itu tahun 1989. Mungkin laa jenama yg sama kot dgn Bang Nuar.

Anonymous said...

Berita Gempar!!!!
Kerabat diraja arab saudi bakal dipanggil oleh polis bagi membantu siasatan mengesahkan jam tangan omega.

cehwah...itu andaian shj.

Anonymous said...

korang sume,

Jangan silap strategi serang kak wan, aku dah nengok pompuan-pompuan UMNO kat kampung-kampung dah mula simpati kat kak wan (ala-ala kena naya dgn suami la). Korang kena ingat kalau nak serang , biar abang nuar sorang. Hati org pompuan susah nak jangka. Lagi satu lah kan, aku rasa kalau nak serang strategi kena betul. Sebab ramai penyokong UMNO yang cerdik-cerdik dah persoal, walau video tu nampak macam bang nuar, tapi orang dah mula pertikai takkan bang nuar tu bodoh sangat buat kerja tu kat hotel, pastu kalau gambar tu clear tak pe lah, tapi bila gambar blurr.. ramai yang dah sangsi. Lagi satu pulak, orang dah pertikai nape polis atau jabatan agama tak tangkap Eskay tu coz nampak cam dia bapak ayam le pulak.

Anonymous said...

Tersangat tidak adil kalau ada diantara kita yang asyik menyerang Kak Wan dan anak2. Sebagai isteri dan anak sudah pasti mereka mengalami penderitaan yang amat mendalam,belum pun terlepas dengan kes Saiful timbul pulak video sek.Saya tak kata yang tindakan kak Wan mempertahankan Anwar tu tak salah tapi kita perlu memahami perasaan dan pengorbanan seorang isteri yang terpaksa dibuat demi kerana maruah anak anak walaupun segala nya sudah terlewat...Kak Wan insaflah, apakan daya dah nasib kak Wan bersuamikan haiwan seperti ini...kita semua akan kembali kepada Yang Maha Esa maka bertaubat lah...