Breaking News
Loading...
May 7, 2011

Info Post
Kata doktor tu, seramai 51 responden telah di cari di dalam masjid dan surau di sekitar parlimen kota raja, pihak sekretariat telah bertanyakan 51 orang responden yang mereka jumpa dalam masjid dan surau tu tentang siapa pelakon dalam video itu, jawapannya ialah 50 dari 51 orang mengatakan itu bukan anwar ibrahim.

Kenapa aku kata survay yang doktor ni buat bodoh? ok pertama, dia tanya orang pasal filem lucah dalam masjid dan surau, tak ke bangang ke tu, kalau nak tanya pun, tanya la kat tepi jalan, kat restoran ke, atau buat kat la kat dewan, kenapa pi tanya orang kat dalam masjid? kedua, kenapa tanya hanya 51 orang je, kenapa dr tu tak tanya seluruh pengundi di kota raja yang berjumlah 71,887, atau sekurang-kurangnya separuh dari pengundi di parlimen kota raja, kalau nak buat survay, buat la betul-betul mariah oii... boleh percaya ke dia tanya 51 orang? aku rasa dia memang buat survay tu tapi hanya di kalangan orang-orang pas je la.

Dr tu kata, dia tanya orang kat masjid dan surau di sekitar parlimen dia, maknanya hanya ada 51 orang aje ke yang bersembahyang berjemaah di masjid dan surau di parlimen kota raja? hebat parti islam ni, hanya ada 51 orang je ke yang sembahyang di masjid dan surau di sekitar parlimen kota raja...

25 comments:

Anonymous said...

50 orang tu mewakili suara pengundi parlimen kota raja ke? kenapa tak di ketuk satu-persatu pintu setiap rumah di kota raja? baru la adil untu di keluarkan servay tu. bodoh punya doktor haiwan.

Anonymous said...

org yg dia tanyatu dah tengokke video tu? atau dr mariah tu tayangkan kat mesjid dan surau batu tanya...kah kah kah....bodoh punya doktor

pak jabit kg pisang said...

meh dtg survey kat rumah aku......siap pasang skrin besar nanti....

Anonymous said...

Bro.. "survey" laa bukan "survay". Woi doktor mariah. Ko ni doktor orang gila ke? Kalau ko nak survey pasal filem lucah nape tanya dalam mesjid. Dah gerenti diaorang tak tengok punya. Ko patutnya survey depa tengok ke idak.... Ko ni banyak makan belacan kooott...

Anonymous said...

survey yang mengelirukan...

irs-Hursaini said...

dia tanya orang2 PAS tu.. Bila masuk orang PAS yang ke 51 dan orang PAS tu syak itu Anwar, terus dia berhenti survey, dan terus buat penilaian.

hehehe..

Anonymous said...

nama saja doktor..tapi otak macam lembu.dalam bidang penyelidikan sains sosial,survey boleh dikatakan gagal apabila sampel yg diambil tidak melambangkan populasi survey..setakat 50 orang drpd 71000++ pengundi parlimen kota raja,bilangan sampel hanyalah 0.07% drpd populasi...

This survey is a total failure...

ghani said...

Survey ape? Tu bukan Survey. Tangkap muat aje.Tak Valid langsung

Anonymous said...

Jangan Menipu Dirisendirilah Dr. Sebenarnya PAS tidak ada kekuatan dirisendiri sebab itu PAS menggunakan ANWAR sebagai alat untuk menguatkan parti tersebut dengan memperbodohkan ahli2 PAS yang sememangnya BODOH.

YOU ARE QUACK DOCTOR

Anonymous said...

maaf Dr. Mariah;
Dr perubatan ayau dr falsafah. Jika Dr perubatan, risau juga pesakit2 yg menerima khidmatnya. Jika Dr falsafah..itu survey dan rumusannya, eloklah Dr Mariah disiasat....maaf kalau2 Dr Kangkong..

Anonymous said...

SURVEY ATAS MEJA LA TU NAMA NYA.

Anonymous said...

sorry la dr....saya org kota raja dlm rumah ni ada 8 org semua kata itu anu nuar. kesian puak pas ni berhempas pulas nak tegakkan... puak Dapig tak buat survey ke???

Anonymous said...

Hidup PKR !! Walau Anwar tiada kami tetap sokong PKR..UMNO buang laut je la !! Dalam tu ada pembunuh, perogol, perasuah. Nak bukti...tunggu CCTV Allah SWT di akhirat kelak !

Anonymous said...

doktor cap ayam...muka da x ada rezeki...org melayu kat surau tu.. da tengok full version video tu ke? dan nak tanya mereka tu ada komputer kat rumah tak? pandai ke atau buta komputer......kalau BUKAN pelaku nya aljuburi al king bohong nak tanya kenapa aljuburi@pelaku tak saman dato Eskay..kenapa bicara takut sangat nak beri DNA.. dia bukan byk peguam yg mahal dibayar dan pakar luar negra boleh pantau..ujian DNA tu... buat kita org pelau dalam video itu SAH 1001% aljuburi..

Pemuda TG said...

kenapa 50 org je? Heran la doc ni. Buat survey ikut puak je ke? Kenape buat kat masjid je? Buat la kat pasar mlm ke, pasar pagi ke, pasar tani ke? Hypermarket ke, tepi jalan ke?

Anonymous said...

Dr. bodoh

Anonymous said...

sebenornye dr nie nak tunjuk yg dia tak tengok video tu. so kalau org tanye dia dia kata dia dah survey... PKR= Part Khianat Rakyat

Anonymous said...

Anon May 7, 2011 5:37 PM <- habislah kau nanti BLOG allah kat akhirat nanti tunjuk bukti yang kau menulis benda2 fitnah tanpa bukti kat BLOG ni....kehkehkehkehkeh....BODOH..... sokong lah PKR, setakat kau kaki fitnah tegar mcm aljuburi siapa peduli oi !!!

Anonymous said...

Ni Dr. mana mai ni...ambik convenience sampling ke...minimum mesti lebih beb. Mana punya research method pakai...buat malu kaum Phd jeee..cee cubee cek balik cert mai dari mana.....

rauna said...

Drpd 50 org respoden tu adalah dari persatuan org2 buta parlimen kota raja, memang la dia kata bkn Anwar, sebab tak leh tengok video tu..woi DR. biar kita cacat anggota tapi jangan la cacat akal mcm ko..biasiswa yg kerajaan bg ko msa belajar dulu dh abih bayar ke DOC@G..dah tua pun bodoh minah ni..

Anonymous said...

yang 50 org tu terdiri dari ibu n bapak mentua,adik beradik,iparduai anak dan menantu serta bapa n mak saudara dan tak lupa atok n nenek dr.je.aku kira tu lah yang 50 org kalau parlimen kota raja lebih dr 50 ribu org

Anonymous said...

Memang betul survey tu , tapi dlm kumpulan penyokong PR.Ada juga Dr macam nie nu .Tapi heran ya bagaimana boleh dapat title Dr ?

Anonymous said...

apa lah punya bangang Dr ni...depa tu org Masjid..berdosa mata tgk benda2 yg pelik tu....cuba Dr ngok ni g tanya kaki2 kat bukit Bintang..sah kompom 500% kata yg pelakon nya ada lah idola dia....!cehh..Dr..?pandai..tapi tak bijak langsung....!

Anonymous said...

Dr Mariah buat survey dengan penyokong pas dan pkr memanglah mereka sokong anwar. Buatlah survey melalui blog tenguk reaksi pembaca. Masa Hindu bakar novel interlok pun dia ada disitu. Masa kes kepala lembu dia pun tak sokong penduduk Melayu Sek 23. Dengar cakap Khalid Samad tanpa siasat masalah penduduk 19 dan 23. Sampai hari ini Pakatan Rakyat belum selesaikan isu kuil di Seksyen 19. Cakap tak serupa bikin. Bila lagi PAS Selangor nak tunaikan janji janji manis sebelum PRU 2008?

Anonymous said...

nak buat survey pasal video seks tanyalah dekat pintu tandas awam hoi makcik... atau dekat pintu masuk pawagam kah... atau paling senang di rumah pelacuran....