Breaking News
Loading...
June 30, 2011

Info Post

Harakah dan akhbar haram suara keadilan masih dil biarkan di jual secara terbuka di kedai runcit, mana perginya penguatkuasaan?

Bukan ke hari tu pihak harakah dah janji tak akan jual paper tu di tempat terbuka dan hanya akan di jual kepada ahli sahaja, so apa kejadahnya paper harakah ada dijual di kedai runcit di seksyen 7 shah alam?

Bukan sekali dua aku jumpe paper ni di jual secara terbuka tapi sampai la ni aku tengok KDN macam buat tak tau je. ambik la tidakan wahai KDN oii... paper ni tak ada menafaat pun untuk bacaan rakyat, dalam tu banyak fitnah dan menghasut, rosak pemikiran rakyat kalau baca paper tu..
Published with Blogger-droid v1.7.1

4 comments:

Admin said...

ntah le, harakah ni merata-rata. entah betulke tidak isi dalam tu. macam2 benda yg tak melambang PAS, ampeh tul

p/s: admin mintak tolong add link ke blog http://wikileaksmalaysia.blogsot.com/

Anonymous said...

biasalah tu..dalam KDN pun ramai panyokong2 pas pis pus

Anonymous said...

btul tu harakah kene beli tapi otosan dapek free siap ada keputan magnum ngan toto..harakah apa ada? ada aku heran sapa nak baca harakah kene beli?buek rugi jer duit.baik duit tu aku beli number.

utusan said...

betul baik kite bace utusan jer.bole bace pasal cite sex & liwat kan...yng paling best part no ekor..hahahaha
semue dlm 1,cite pasal kote,jubur & no ekor..hahahaha