Breaking News
Loading...
June 28, 2011

Info Post

Bersih menerima tamparan yang paling hebat, apa bila murshidul am pas, nik ajis dan barisan exco kerajaan pas kelantan memboikot perhimpunan bersih...

Perkara ini di sahkan oleh penulis politik sayuti omar atau mso, pelik berita ini tak keluar pun dalam malaysiakini, malaysian insider atau harakah daily, mungkin mereka takut kalau tersebarnya berita yang nik ajis dan exco pas kelantan tak hadir maka akan berkurangan lah orang pas nak turun pada 9 julai tu nanti.

Apa pun pada aku, alasan nik ajis mengerjakan umarah tu merupakan satu alasan untuk cover line je, beb... nik ajis sepanjang hidup dia dah berapa kali dah pergi umrah, takan lah dia tak boleh nak hold pergi umrah tu lepas perhimpunan bersih, tapi memang dia pun tak menyokong perhimpunan bersih yang di kepalai oleh si kafir ambiga, maka dia gunakan alasan nak pergi umrah. so selamat la dia kat situ...

2 comments:

Anonymous said...

nik aziz bagi baik punya alasan kerana tak mau join perhimpunan BerSHIT tu... ana nak pergi umrah.

Anonymous said...

yang ni bagi alasan yg baik punya,
yang MB Selangor dgn alasan banyak kerja lain.

TAK PAHAM KE ?????
nak ngelak ker ????????

yg org bawahan ni, rela ke nak nanggung akibat nanti ?????????
org besar, dah cari alasan utk mengelakkan diri, tak kan kita bodohkan diri kita untuk kejayaan org yg lempar batu sembunyi tangan