Breaking News
Loading...
July 6, 2011

Info Post
Tak payah la sapa pun pertahankan anwar tu, sudah terang nak suluh apa lagi, memang belalai itu milik anwar, memang jantan yang menyudu pelacur cina tu anwar ibrahim, nak pertahan apa lagi? itulah rupe belalai bakal perdana menteri pakatan haram, itu lah rupa perangai manusia maksum di mata orang orang pkr dan pas dan aku yakin itulah juga atau mungkin ada lagi video sex yang melibatkan anwar yang ada dalam simpanan pihak agensi risikan singapura dan australia.

5 comments:

Anonymous said...

tidak syak lagi confirm ia milik anwar al-juburi al-kulopi

hangkedee said...

belalai bengkok untuk juak juak Pas PKR yang teramat bodoh.99.99%.anugerah untuk kak jijah,saiful cina dooll....

Anonymous said...

BUAT KAK WAN AJIJAH KITA.....HANYA JAUHARI KENAL MANIKAM.....KAK WAN AJIJAH KENAL SIAPA YANG EMPUNYA TU....HEMMMM

hamba Allah said...

fitnah itu lebih berdosa dari membunuh...

Anonymous said...

Betul Hamba Allah tu.. Nik Aziz tu membuat fitnah lebih besar dosa dari membunuh