Breaking News
Loading...
July 9, 2011

Info Post
Macam yang aku postingkan petang tadi, bershit mengimport warga asing, ini buktinya, wanita filipina dan lelaki vietnam pun pakai baju bersih...






Menggunakan hospital sebagai kubu, tak fikir langsung pasal pesakit yang ada dalam hospital tu, bodoh punya pembangkang...

Nampak sangat muka pendatang couple ni...



Joe bedul datang bagi sokongan, korang tengok la, pakai sut, mana ada orang pi demo pakai sut, gila ke...?

Huh... tido lokap la korang malam ni... tido pakai spander je la...



26 comments:

PUTRA MERDEKA said...

gua link bro..

whiteorange said...

inilah muka muka penyangak , muka muka dungu rakyat malaysia.

Gua naik mendidih tengok puak puak fuckatan usung bendera Malaysia kehulu kehilir

Layakkah mereka memegang panji panji negara?

Anonymous said...

dah tangkap....lagi baik pihak kerajaan suruh bongok bongok ni "bersihkan" sampah sarap kat KL. Kan bagus dari menyusahkan org lain

hassan said...

Kau naik mendidih, tapi tak pegi join perang salib ngan beruk2 patriot dijalanraya Bukit Bintang. Tak mau mati berjihad ker...sahut seruan katak perkasa.. Banggang

umporno said...

syabas wira2 malaysia, hapuskan najis2 puki2 umporno yg maha celaka lagi haramjadah serta buritkan mereka dalam pantat najis babi... hidup bersih.

jo said...

Semua melayu bang1...mana cina/...mana india???..

Anonymous said...

Syabas di ucapakan pada anggota POLIs FRu Polis Trafik Polis biasa...Polis bantuan yg. berkerja keras menjaga keamanan negara..

Anonymous said...

...kempen Bersih berjaya dengan sedikit bantuan dana Yahudi..terima kasih Ambiga..!!

Anonymous said...

kenapa dalam perhimpunan patriot..FRU lebih ramai dari baju merah...nak tumpang tanya je..

Anonymous said...

puak umno mebngong...
depa ni p bukan nak berdemomstrasi...hangpa reti ka perkatan PERHIMPUNAN...bukan DEMONTRSASI...just nak berhimpun pun hangpa x bagi...mana hak sbgai rakyat...BAHASA MALAYSIA PUN X PAHAM MASDUK...BODDOOO

Anonymous said...

Ish Ish anak siapa la tu... Kalau bukan pendatang haram mesti anak haram tu. Tentulah sebab Bersih tu pun pertubuhan Haram...macam pertubuhan haram Hxxxxxx

Anonymous said...

tahniah kepada PDRM atas usaha anda.

biar said...

tahniah kepada peserta bersih 2.
anda telah merusuh
membaling bom petrol
membawa fahaman komunis
mengamuk melibas parang
menghuru-harakan negara
sekarang kita semua dalam perintah darurat

Anonymous said...

salam... tq buat polis sbb sediakn makan dan ruang solat buat geng2 bersih even dorang panggil anjing. bersih ke patriot ke kalo mati x syahid pon hassan. kata2 carut umporno lsg x mmbantu org beradab nk sokong pakatan rakyat.. so kena pandai bodek pengundi senyap yg ramai

Anonymous said...

hang pa dok kena bodoh dengan anwar selama ini dan selamanya ler. suruh rakyat berdemo dia cabut lari dan lepas tu pura-pura sakit. tak teringat ke taktik reformasi tu. sudah2 la tuhan beri akal fikirla.jangan dok taksub sangat dengan manusia yang penuh dendam tu. fikir2 la anak bini kamu wahai pengikut2 pr.

Anonymous said...

haha...muka yg kantoi semua muka x dak masa depan,pecah umah,muka mcm jambatan pecah pon ada...ntah2 ulat2 bas kat puduraya dorang amik bikin kecoh..org camni ajar pon x guna.. Kalu muka2 mcmtu la penyokong tegar PR...alamat telungkup la PR...sampai kiamat la kau jd pembangkang..

Anonymous said...

Kata PERHIMPUNAN BERSIH. Perhimpunan ke macam nie? Itulah ikutkan sangat telunjuk kafir, bahasa melayu pun dah tak reti guna.

opisboi said...

berita terkini FAT LADY si JIJAH membeli beg tangan usd 200,000 & cincin 24.4 juta...negara dah nak bengkrap , si jijah nie perabis duit. penjilat2 jijah musti akan sokong separuh mati

Anonymous said...

huh...wajah masing2 pun memang sesuai dilabel penderhaka .... bila la puak puak bangang ni nk rasa bersyukur duduk kt mesia ni yg aman damai ni... x abih2 nk menentang kerajaan.. ke nak suruh bangsa lain memerintah korang baru puashati.. bila bangsa lain jadi pmrintah...abih la org melayu..

Anonymous said...

nak berhimpun buatpe buat kt tgh2 town bro?berhimpun la kt dewan ke, padang ke, stadium ke.... ni buat kt area org nk bisnes... dah rugi bisnes peniaga2 kt effected area tu...UMNO bongkok ke kau tu yg biul cam anuwar berahim.??? anyway aku benci BERSIH dan tahniah kpd PDRM FRU krn berjaya mengawal keadaan!

Anonymous said...

Mintak permit pon tak dpt camana nak berhimpun......... Agong ckp lain, PM pusing ke lain......... Hishamudin kona ke lain........

TepakBersulam 2 said...

salam bro harapm dapat link kan blog baru abg,http://www.tepakbersulam2.blogspot.com tq . blog bri dah sy link kan .tq

Anonymous said...

kalau pemimpin adil, ni smua x kan berlaku la. xkan bersih gila nak buat perhimpunan nih? susah sgt ke nak bersikap adil?

Anonymous said...

AKU TAK HERAN KALAU SEJUTA ORANG HADIRI PERHIMPUNAN BERSIH KERANA MEREKA TERDIRI DARI INSAN YANG TIADA KUALITI DAN RENDAH IQ DAN EQ NYA.......SATU SEN PUN NEGARA TAK PERLUKAN MANUSIA YANG KUALITINYA SERENDAH ITU.......BIARLAH SEDIKIT TETAPI BERKUALITI....NATIJAHNYA SEMUA YANG TERLIBAT DALAM PERHIMPUNAN INI ADALAH ANAK BANGSA...SUNGGUH MENYEDIHKAN KERANA ANAK BANGSA KU TELAH DIPERBODOH SEDEMIKIAN RUPA...BELUM ADA DALAM SEJARAH ANAK BANGSA KU DIHINA DAN DIPERLEKEHKAN OLEH BANGSA LAIN SEBEGINI......KEPADA ANAK BANGSA YANG MASIH ADA SEDIKIT KECERDIKAN TOLONGLAH TINGGALKAN PERJUANGAN YANG SIA-SIA INI.......

Anonymous said...

bdk asan dgn umporno n anon ni jenis bdk melayubodohsusahnakdiajar,berasa diri dia cerdik dan betul..nak join patriot watpa kalu tau benda tu keja bodo..kalu benci sgt dgn umno pun buatla cara lain..ini mcm marahkan nyamuk kelambu dibakar..tau la nasib hangpa kalu dah jadi mcm melayu singapura dan selatan thailand..hangpa terfikir tak bila bila ramai yg berhimpun akan timbul emosi dan seterusnya berlaku perkara yg buruk apabila berlaku pertembungan..begitu juga rugi org berniaga,teksi dsbnya..musuh dr dlm dan luar akan ambil kesempatan..belajar la dr sejarah b.mana jatuhnya k'jaan melayu apabila tiada kesatuan sesama melayu dan adanya pengkhiannat..

Anonymous said...

jebat derhaka kata....
bodoh punya melayu. buang masa. buang duit mak bapak hangpa hantaq p belajaq kat sekolah dulu. akai ada ka? buat huru hara mcm babi dok menyondol kat tgh2 bandaq tu pasai pa? bawa nak bini @ mak bapak adik beradik hangpa pi jalan2 @ kumpul adik beradik kat umah lagi baguih dari dok buat keja x berfaedah tu. bodoh bodoh bodoh...!!!!