Breaking News
Loading...
July 13, 2011

Info Post
Setelah gagal sama sekali bersih 2.0, kini dah ada cerita di laman web dan blog pembangkang akan muncul pulak bersih 3.0, ada di antara mereka meminta mat sabu atau mahposs omar lead bersih 3.0 itu nanti.

Mereka menyarankan agar perhimpunan bersih 3.0 tu nanti di buat selepas hari raya nanti, sasaran jangkaan yang mereka nak kumpul lebih kurang 500 ribu orang. Menurut penulis blog dan web itu, ambiga gagal sama sekali dalam bersih 2.0 yang baru lepas, alasan mereka ialah, ambiga seorang perempuan dan pantang bagi ahli-ahli pas menerima arahan dari perempuan, alasan lain, ambiga adalah lawyer pembela untuk kes lina joy, bab-bab murtad ni orang pas sensitf sikit jadi itu sebapnya tak berapa ramai orang pas yang hard core nak turun, malah pas tak hantar pun unit amal untuk membantu.

Ada banyak sebap yang mereka tulis mengenai kegagalan bersih 2.0, harapan penulis blog dan web site tu, dia berharap lepas ni perhimpunan bersih atau apa-apa perhimpunan sekali pun biarlah orang politik yang menjadi leader, kalau orang ngo jadi leader agak payah sikit...
Published with Blogger-droid v1.7.2

6 comments:

Anonymous said...

Buat je sampai berapa pun, yang rugi rakyat dan peniaga yang nama buruk malaysia, puak-puak pembangkang lagi suka kalau nama negara kita buruk, lagi satu apa dia orang nak heran, perbelanjaan semua yahudi NDI tanggung...

Anonymous said...

Jangan lupa ajak Nuar sekali kalau buat bersih 3, kalau tak, tak da pelakon hebat, lain lain pelakon pelawak tu boleh lah berlatih dari sekarang to perfect the script, masih tak nampak ke apa jadi kalau huruhara, siapa untung siapa rugi, nak memerintah pun tunggulah pilihan raya nanti,..kita sayang pada malaysia aman damai..

Anonymous said...

Kenapa lepas Raya ? Nak Kumpul duit raya la tu, kalau kena tangkap polis pun boleh jamu kuih raya.

Anonymous said...

Tak bestlah buat Bersih 3.0 lepas raya ... nanti DSAI kena menjawap kat Mahkamah ... nanti tak dapat duit raya RM200 cukup gak nak beri kuih raya.

Best kalau ... buat sebelum sebutan kes DSAI bulan Ogos nanti ... buat kat Kota Baru ... dapat RM200 leh beli kuih raya org Kelantan ... best macam ni

Anonymous said...

Kalau berani buat cepat-cepat. Tunggu kepala bapak hangpa mai????

Anonymous said...

sbenanya Bersih ni objektif die nk spau bersih sume negeri under BN skg.org mude mcm ak je yg pham.yg korg ni pkiaq kut len.so lu pkr la sndri ek PRU 13 ni=)