Breaking News
Loading...
July 28, 2011

Info Post


Pendedahan siri skandal unit IT di bukit aman tetap kami keluarkan informasinya.

informasi khas untuk beberapa pihak menyalin dan melakukan compilation sebagai bahan bukti nanti.

minggu ni kami akan dedahkan KEPALA disebalik skandal ini.

ingat...KEPALA.. sebelum itu anda diminta menyelusuri terlebih dahulu intipati pendedahan skandal yang lepas..

di bawah ini adalah 3 projek yang mencetus kontroversi.

-kami telah dedahkan 3 projek kontroversi unit IT bukit aman.
-kami telah dedahkan perincian syarikat yang terlibat (NZ dan kelisa)
-kami telah dedahkan latarbelakang kelemahan kewangan syarikat. (NZ)
-kami telah dedahkan proses meragukan dalam projek.
-kami telah dedahkan 3 anai-anai unit IT bukit aman.
-kami telah dedahkan hobi 3 anai-anai.
-kami telah dedahkan skandal syarikat dengan anai-anai.

juga mengenai latarbelakang syarikat ini adalah rania resources sdn bhd.

antara 3 syarikat ini (NZ,KELISA,RANIA) syarikat rania adalah tunjang utama kepada list syarikat yang didedahkan.

walaupun rania adalah core, ia tetap menjadi syarikat alibaba yang ditunggangkan nama 'bumiputra' nya kepada satu lagi big bos mereka yang merupakan syarikat cina.

kaitan rania dan kelisa ? cuba lihat kaitan nama 'abdullah' pada 2 syarikat (KELISA/RANIA) yang disertakan di bawah.

MANAKALA DI BAWAH INI PULA NAMA 3 SYARIKAT CINA YANG MENJADI DALANG KEPADA 3 SYAKT ALIBABA BUMI DI ATAS.

setelah selesai mendedahkan latarbelakang isu dan 3 nama syarikat di atas, kami dedahkan pula senarai beberapa nama 'syarikat abang' yang mengawal selia perjalanan 3 syarikat ali baba.

3 syarikat cina ini, yang mempunyai alamat pendaftaran syarikat yang sama bertindak mengawal selia perjalanan 3 projek berasingan di atas.

NAMA 3 SYARIKAT CINA.

1-BEES SYSTEM SDN BHD
2-CONEXION SOLUTION SDN BHD
3-DIFFERENT SYMMETRY SDN BHD

3 syarikat ini menjalankan perniagaan sama iaitu melibatkan urusaniaga software,maintenance dll. garapan perniagaan yang sama dilakukan oleh 3 syarikat ali baba kepunyaan NZ,KELISA dan RANIA.

sementara 3 syarikat cina ini mengawal selia perjalanan 3 syarikat ali baba, 3 syarikat ali baba pula menjaga dengan baik '3 anai-anai unit IT bukit aman'.

adakah anda sudah nampak carta yang mudah ini ?
sudah tentu jawapannya ya.

KEPALA KEPADA 3 SYKT BUMI DAN 3 SYKT CINA INI PULA ADALAH ASIA XXXXXX SDN BHD.

perhatikan persamaan bisnes adres milik 4 syarikat cinaputra ini..SAMA ATAU TIDAK ?

sudah tentu sama. semua alamat pendaftaran syarikat ini berlokasi ni room 603,6th floor,bangunan toong hsing loong,jalan petaling KL.

adakah siri pendedahan skandal ini bakal terhenti setakat ini sahaja.

oh tidak.. kami nak tanya DSP,ACP dan SUPT (3 anai-anai unit IT bukit aman) siapa lelaki cina bernama lim see hui , kad pengenalan bernombor 660414-08-XXXX ?

apa kejadah cina lim see hui ni kerap dilihat melepak dan bebas keluar masuk ke dalam unit IT bukit aman ?

korang dah check ke siapa pulak di belakang lim see hui ?

nampak makin panas kan ?

tunggu sambungannya.. konpem lagi panas pasal ada 'orang' yang korang cukup kenal bakal tersungkit namanya tak lama lagi...

sumber asal dari GAP.

0 comments: