Breaking News
Loading...
July 11, 2011

Info Post
Ini gambar anwar pandikutti di hospital pantai, kalau tengok gambar ni, nampak macam si barua yahudi ni macam dah nak mampos dah, puak-puak pakatan haram kata di kena belasah dengan polis, tapi tu semua membohong je, yang kena ialah bodygurd dia, itu pun bukan pasal polis belasah, tapi masa kelamkabut nak selamatkan anwar bodygurd dia jatuh dan berdarah kat mulut. anwar tumpang sekali naik ambulan konon dia kata dia nak hantarkan bodygurd dia ke hospital, tengok-tengok dia sempat jugak berlakon kat hospital.

Korang tengok video ni pulak, reuters news dah kantoikan anwar, dalam video tu, pemberita reuters sempat lagi interview anwar, dalam keadaan tu, si barua yahudi ni sempat lagi tibai datuk najib... so sekarang ni siapa yang betul dan siapa yang salah, anwar adalah seorang raja drama...

4 comments:

Anonymous said...

bila la nak mampos dajal ni.. muak dah aku tenguk muka dia

Anonymous said...

bila part menghenjut main dgn cina doll tak sakit langsung.menghenjut terus....laju je..segar bugar.maharaja kelentonglah kau nuar..

Anonymous said...

Kena hantar Anwar Ke Bollywood atau Hollywood. Disana kekurangan pelakon sehebat dia

Anonymous said...

Najis (Najib) one Malaysia clown