Breaking News
Loading...
July 11, 2011

Info Post
Bukti video dan gambar yang menunjukan perusuh bershit menyerang polis, gambar ni aku ambik di depan din pudu opss silap depan puduraya, gambar tu menunjukan perusuh bershit membaling gas pemedih mata kepada pihak polis, perhatikan betul-betul arah asap tu, jangan ada mana yang bengong pi spin cerita kata gas tu polis yang baling, aku rasa perusuh bawak gas tu dari rumah, tapi walau apa pun mereka memang berniat nak bertempur dengan polis.



Video kat bawah ni pulak aku ambik dari youtube, kalau tak silap kejadian ni berlaku dekat kl sentral, tian chua mengepalai pendemo untuk bertempur dengan polis, video ni cukup clear nampak mereka ni memang nak bertempur dengan polis, tian chua siap kita 1,2,3 kemudian mereka serbu kearah polis, pihak polis terpaksa lepaskan gas pemedih mata... perhatikan video tu betul-betul yaa...



13 comments:

Horas! Hulu Langat said...

Gaya macam berani sgt..polis nak lalu pun diprovoknya. Ingatkan hebat sgt nak serbu polis. Baru kena gas pemedih mata dah menggelupur lari lintang pukang macam anjing bercawat ekor...khaakkk ptuiihhhh!!!

komandomelayu said...

SATU DUA TIGA!

DUA LANGKAH KENA TEAR GAS TELOR DAH MASUK KERANDUT?
DENGAN TIAN CHUA SEKALI LESAP!!
KAH KAH KAH KELAKOR YOP!!

Anonymous said...

Ketua nya Cina kafir...bodoh nya bangsa ku Melayu..AllahuRobbi

Anonymous said...

Depa baca Al-Quran belum sampai kat sini kut, dipetik dari - http://www.alquran-melayu.com/48-al-fat-h/
[29]
Nabi Muhammad (s.a.w) ialah Rasul Allah; dan orang-orang yang bersama dengannya bersikap keras dan tegas terhadap orang-orang kafir yang (memusuhi Islam), dan sebaiknya bersikap kasih sayang serta belas kasihan kasihan sesama sendiri (umat Islam). Engkau melihat mereka tetap beribadat rukuk dan sujud, dengan mengharapkan limpah kurnia (pahala) dari Tuhan mereka serta mengharapkan keredaanNya. Tanda yang menunjukkan mereka (sebagai orang-orang yang soleh) terdapat muka mereka – dari kesan sujud (dan ibadat mereka yang ikhlas). Demikianlah sifat mereka yang tersebut di dalam Kitab Taurat; dan sifat mereka di dalam Kitab Injil pula ialah: (bahawa mereka diibaratkan) sebagai pokok tanaman yang mengeluarkan anak dan tunasnya, lalu anak dan tunasnya itu menyuburkannya, sehingga ia menjadi kuat, lalu ia tegap berdiri di atas (pangkal) batangnya dengan keadaan yang mengkagumkan orang-orang yang menanamnya. (Allah menjadikan sahabat-sahabat Nabi Muhammad, s.a.w dan pengikut-pengikutnya kembang biak serta kuat gagah sedemikian itu) kerana Ia hendak menjadikan orang-orang kafir merana dengan perasaan marah dan hasad dengki – dengan kembang biaknya umat Islam itu. (Dan selain itu) Allah telah menjanjikan orang-orang yang beriman dan beramal soleh dari mereka, keampunan dan pahala yang besar.

ALLAH KNOWS BEST

Anonymous said...

tu yg aku pelik, ape yg diorang hendak sebenar nya sampai sanggup jadi lembu.kalau anuwar jadi PM pun boleh ke yg keje jaga jadi pegawai gred A,yg keje kuli terus jadi manager?.korang duk takuk tu jugak.. bukak la mata wey,jangan la bengap sangat.

Pejuang Bangsa said...

terbaik bro video ni .... memang jihad betul ..

mcm gampang !

hangkedee said...

Ini lah wajah melayu yang kena Beli dengan 200 ,belum lagi berjuta.Kalu berjuta harus tukar ugama.Tian chua,ambbabiga ugama apa yang mereka puja sampai sanggup menyerang Polis rata rata MELAYU.Untuk juak juak pas+Pkr selamat berdemo sehingga hujung nyawa.

Anonymous said...

tian chua duk woo waaa woo waaa.. hok g serang puok2 bodo blake..
siang lop aku tgok...
hahahhahaahahahaaa
padan kene kencim jer puok2 koloh cerdik tp bodo.....
hamPAS is nok mapuh.....

Anonymous said...

Hahahaha...blogger ni pun otak lembu....siapa yang melepaskan asap tersebut terlebih dahulu?..bangang punya orang.....nak menipu biolah bertempat brader ooiii....lu x kena,sbb tu lu cerita pong pang pong pang....

faizjamil said...

yang bodoh sangat org melayu ni..tu kepala 'bersih' sapa org kafir ulang ORANG KAFIR..AKU ULANG LG ORANG KAFIR...BANGSA DIE PUN BOLEH PAKAI JARI kira PI JOIN 'BERSIH' pakai akal lah..nk marah polis salah itu ini klu rumah ko kena rompak agak2 ko nk panggil sape??? pk lah ade otak pakai barall..

faizjamil said...

yang bodoh sangat org melayu ni..tu kepala 'bersih' sapa org kafir ulang ORANG KAFIR..AKU ULANG LG ORANG KAFIR...BANGSA DIE PUN BOLEH PAKAI JARI kira PI JOIN 'BERSIH' pakai akal lah..nk marah polis salah itu ini klu rumah ko kena rompak agak2 ko nk panggil sape??? pk lah ade otak pakai barall..

faizjamil said...

yang bodoh sangat org melayu ni..tu kepala 'bersih' sapa org kafir ulang ORANG KAFIR..AKU ULANG LG ORANG KAFIR...BANGSA DIE PUN BOLEH PAKAI JARI kira PI JOIN 'BERSIH' pakai akal lah..nk marah polis salah itu ini klu rumah ko kena rompak agak2 ko nk panggil sape??? pk lah ade otak pakai barall..o

faizjamil said...

yang bodoh sangat org melayu ni..tu kepala 'bersih' sapa org kafir ulang ORANG KAFIR..AKU ULANG LG ORANG KAFIR...BANGSA DIE PUN BOLEH PAKAI JARI kira PI JOIN 'BERSIH' pakai akal lah..nk marah polis salah itu ini klu rumah ko kena rompak agak2 ko nk panggil sape??? pk lah ade otak pakai barall..