Breaking News
Loading...
August 9, 2011

Info Post
Bila aku baca blog pemimpin pas pro kristian, khalid samad, terbukti dia menulis berdasarkan fakta yang di berikan oleh pihak gereja, ye lah dah nama pun pro kristian, takan dia nak ambik laporan dan fakta dari JAIS pulak kut....

Dalam blognya, banyak fakta-fakta penting yang tidak di tulis oleh khalid, semestinya pihak gereja menggunakan khalid untuk menipu umat islam dari mengetahui cerita sebenar. terima kasih kepada free malaysia today kerana mengeluarkan sedikit fakta dalam laman web mereka, insyaallah aku akan keluarkan berberapa fakta penting yang aku dapat dari sumber-sumber sahih dan bukan sumber dari pihak gereja, nama 12 orang melayu yang hadir pun mungkin aku akan keluarkan juga tengok pada keadaan.

Apa pun korang boleh baca berita di free malaysia today dulu untuk mendapat gambaran sebenar yang tak di tulis dalam blog khalid samad.

4 comments:

Anonymous said...

Biasa la pru dah dekat..kipas lipas la si khalid..takut hilang undi...

Anonymous said...

Ni la akibatnya,bila ulamak disingkirkan..Pejuangan LIBERALISASI utk rakyat...AMEENNN...

Anonymous said...

apalah nasib Shahril Samad dapat adik beradik macam khalid

anti bohmau said...

tanda pas dah ketandusan pemimpin!!