Breaking News
Loading...
August 1, 2011

Info Post

Akhbar suara keadilan yang diharamkan oleh kdn tahun lepas kerana menyiarkan berita-berita fitnah kini mendapat nyawa baru, selepas diharamkan, sekarang ini ia dijual juga secara haram dan kurang mendapat sambutan pembaca.

Harian malaysia menjadi penyambung nyawa suara keadilan, ahkbar milik bekas wartawan utusan itu akan mula di terbitkan hari ini dalam bentuk portal, nama harian malaysia telah di berikan oleh nurul izzah dan menurut maklumat yang aku dapat, anwar telah menanam modal pemulaan untuk akhbar edisi cetak itu dan akhbar itu di cetak di kilang percetakan yang sama dengan akhbar suara keadilan.

Menurut hatta wari, mulai esok, harian malaysia akan terbit dalam bentuk portal dan pihaknya akan meminta permit untuk menerbitkan edisi cetak, sekiranya permit tidak di luluskan, maka pihaknya akan meneruskan juga edisi cetak selepas hari raya nanti.

Akhbar harian malaysia akan memberi fokus berita mengenai politik semasa dan menceritakan pengalaman hatta wari semasa dia bertugas di utusan, malah sumber juga memberitahu, ada berberapa wartawan dari suara keadilan di serap masuk untuk menjadi pemberita dalam akhbar harian malaysia.

1 comments:

Anonymous said...

DET, cuba ko tengok apa mamat ni tulis:

http://notakanan.blogspot.com/2011/08/group-mempormosi-murtad-di-malaysia.html

ada usaha promosi murtad dibuat melalui fb dan percaya tak, faekah setiausaha MB selangor pun sokong group tu. ulas sikit DET!