Breaking News
Loading...
August 23, 2011

Info Post
Nak tahu kenapa pakatan beria-ia sangat mempertahankan tindakan gereja dumc memurtadkan orang islam? jawapannya korang akan dapat tengok nanti dalam video pemeriksaan jais ke atas function thanksgiving dinner tu nanti.

Patutlah mustafa ali bergitu gila babi menuduh ini semua kerja umno, rupa-rupanya ada benda yang mereka cuba nak sorokan, memang terang kerja memurtadkan umat islam ni kerja puak-puak depa.

Terima kasih kepada blogger screwkuat kerana mengeluarkan video yang ke3 ini.



1 comments:

Anonymous said...

Pehhh....terang2 bro minah tu pakai bottom bersih dan anti isa, takan itu pun nak nafikan lagi kut...