Kes DUMC: Bukti Pembangkang Adalah Dalangnya.

Nak tahu kenapa pakatan beria-ia sangat mempertahankan tindakan gereja dumc memurtadkan orang islam? jawapannya korang akan dapat tengok nanti dalam video pemeriksaan jais ke atas function thanksgiving dinner tu nanti.

Patutlah mustafa ali bergitu gila babi menuduh ini semua kerja umno, rupa-rupanya ada benda yang mereka cuba nak sorokan, memang terang kerja memurtadkan umat islam ni kerja puak-puak depa.

Terima kasih kepada blogger screwkuat kerana mengeluarkan video yang ke3 ini.



MK IV

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 comment:

Anonymous said...

Pehhh....terang2 bro minah tu pakai bottom bersih dan anti isa, takan itu pun nak nafikan lagi kut...