Breaking News
Loading...
September 21, 2011

Info Post
Abe mat dah surrender, dia mengaku kesilapan dia kerana mengangkat komunis dan mat indera sebagai hero, dia juga mengaku ketika di berceramah mengatakan komunis hero, mat indera hero dan polis bukit kepong pancacai british dia dalam keadaan khayal.

Abe mat hayal kerana sebelum dia masuk ceramah dia rasa terlalu gemuruh, menggeletar kepala lutut dia, untuk hilangkan khayal dia pekena setengah set syabu, masa dok pekena syabu tu, datang idea untuk mengutuk polis yang banyak berkorban kepada negara, tetiba idea tu hilang, abe mat pekena lagi setengah set syabu, datang pulak idea untuk mengangkat mat indera sebagai hero.

Baru je stim syabu nak hilang, abe mat di kejutkan dengan rakaman phone sexnya dengan isteri bekas kawan baiknya dulu di dedahkan, meggeletar lagi kepala lutut abe mat, stock syabu dah habis, kat kuala kedah hanya ada air daun ketum, kata abe mat, daun ketum pun daun ketum la janji stim, pekena la abe mat sebaldi air daun ketum buat penghilang gemuruh badan.

Stim syabu dan daun ketum yang abe mat pekena hari tu baru je kebah semalam, dalam twitternya abe mat mengaku yang dia buat silap besar, dia sendiri tak sedar apa yang dia kata malam ceramah tu, dia mintak maaf pada semua rakyat malaysia dan keluarga polis yang terkorban semasa peristiwa bukti kepong.

12 comments:

opisboi said...

ABE MAT MAKIN MANTOP DAN TRUS MANTOP KALU DI LIHAT SERANGAN GROMBOLAN ABE MAT BAKAL GANTI DSAI...PATAH TUMBUH ILANG BERGANTI..AWAS POJEK LANGGAR NAJIBUN SEDANG BERJALAN KRNA KELIHATAN MADEY THE TUA KUTUK DAH MULA SOK SEK2..SEKET ARI ADA GROBOLAN KONAR 360 SOKONG POK DIN KUTUK NAJIBUN

Anonymous said...

apa yang ko merapu ni opisboi? kerja dah siap ke?

Anonymous said...

Ko tak sihat ker, opisboi? Pi ler makan ubat... Mintak ngan Mat Syabu ko tuu...

Anonymous said...

hoi opisboi..surat aku dah anta lom?!!

Anonymous said...

jadi opispoi..keje malas..duit nak lebih..tahu nak salahkn kerajaan aje..inila mentaliti pnyokong pakatan rakyat..dah pemalas nak mampos.buat mcm mane pon ttp xbole diajar sbb dtg dr suku kaum dasar bangsat!!!

Anonymous said...

Kuat bodek si opisboi ni. Nak daftar jadi ahli komunis Melayu ke..u pergi daftar di alamat No 121, Hotel Perdana, Kota Bharu...

Anonymous said...

wei opisboi wooo qheja x mau buat dh la pau dua hinggit duit mnyak la konon, buley dok stoned lak kat sini

Mat jambol said...

Mat sabu tak teringat bau tuu...kah yang masih melekat sebab tu dia tak ingat apa-apa sebeanr dia teringat puki normah yang bau hangit tu...

Anonymous said...

Awat aku tengok matsabu macam orang yang kena penyakit downsindrom aja ? Semasa dibawa masuk ke dalam mahkamah oleh orang2 dia, dia dipimpin kiri kanan dan dia nampak lemah saja.

Anonymous said...

Opisboy bodoh..

Anonymous said...

i love u mat syabu.. perut gendot menusuk kalbu.. kote seinci bukang halangang.. abe sabu tetap pujaang.. perut u dalam idamang...

sekian pantung 5 kerat ambo.. mu gelok ambo tibai sat lagi.. tgk la..

Chillax Celakaz said...

mat sabu yang sudah gila kuasa cakap pun main belasah je...