Breaking News
Loading...
September 30, 2011

Info Post
Mana beer fest boleh berlaku di selangor pada hari jumaat, apa yang penguatkuasa buat, macam mana kerajaan negeri dan mpk (majlis perbandaran klang) boleh luluskan permit untuk gantung banner macam ni?

Memang sundal punya kerajaan negeri, tahun lepas puak-puak ni buat beer fest di asia cafe subang, hari ni depa buat di klang pulak, masa umno perintah dulu perkara ni tak pernah berlaku, kalau ada pun depa buat secara haram tak la terang-terang macam zaman pemerintahan pkr.

Mana puak-puak pas yang mengaku mereka lebih islam dari islam, kenapa tak halang beer fest ni? apa pas pun joint sekali ke? jangan kata korang tak tau pulak, banner ni bersepah di sekitar bandar klang, apa korang buta ke?

Buat beer fest pada hari jumaat, majlis perbandaran klang boleh luluskan permit untuk gantung banner tu, korang fikirlah sendiri apa punya haram jadah kerajaan yang ada di selangor ni.

8 comments:

Anonymous said...

pas suka take beer, er untuk pas olih kerana pkr yang buat semuanya menjadi halal. terima duit judi sumbangan khalifah lim gilo engkau pun halal, apatah lagi just take beer, halal untuk ku. pas hukumnya mudal wal halalku wal haramu.

Anonymous said...

cuba semak dekat banner tue ada ke lekat permit majlis jgn main tuduh jera....

Anonymous said...

Kalau tak ada permit majlis kenapa penguatkuasa majlis tak turunkan banner tersebut. Bodoh betul lah si anon. 11.56 AM

Anonymous said...

pasal dia bodoh la dia tulis macam tu, kalau cerdik dia tak tulis.

Anonymous said...

Fuyyyoooo...beer fiest...fuck fiest tak de ker...baru la betul cam ni...keperluan rakyat...

Anonymous said...

anon 6.16 pm

Keji betoi bahasa kamu... Kalu ye pun kamu penyokong tegar umno jgn la disebabkan kamu secara tak langsung menampakkan kotornya umno itu sendiri... Bahasa melambangkan bangsa..

Anonymous said...

Pegi mati la..aku tak sokong sape pun..pegi mati umno,,pegi mati pakatan..pegi mati pas..aku tentukan jln hidup aku sendiri..bkn politik bodoh korang ni...hahahaha..

Anonymous said...

Crystal crown klang..tingkat 6 port baik