Breaking News
Loading...
October 7, 2011

Info Post
Aku tergelak bila baca twitter penjilat anwar, malaysia waves aka tulang babi, dalam twitternya semalam dia bermati-matian mempertahankan anwar, sampailah ada satu benda bodoh yang dia twit semalam, katanya

"Anwar nak ruku' pun tak boleh, mcmna nak liwat Saiful?"

jadi aku twit la balik kat dia tanya,

"dah berape lame anwar tak sembahyang berdiri???

mungkin dia rasa dia dah tersilap twit maka dia cover balik jawapan dia macam ni

"bila rukuk dan sujud dia kena naik pelan pelan tak boleh laju sebab belakang dia sakit. Confirm tak boleh liwat"

aii...tadi kata ruku pun tak boleh ni kata pulak boleh ruku dan sujud tapi kena buat pelan-pelan, apa kena mengena ruku dan sujud aksi anwar meliwat?

Betul ke anwar anwar sakit belakang sampaikan dia tak boleh ruku dan sujud, maka dia memang tak mampu liwat saiful? mari kita tengok berberapa aksi anwar mengomol china doll, nampak macan dia tak ada masaalah pinggang pun.

Kenapa la nak pertahankan anwar sampai perlu kata dia nak bersolat pun tak boleh, beragak la...

7 comments:

Anonymous said...

sapa kata tak boleh bantai saiful...kan byk posisi boleh buat..ala ala kama sutra ke, ala ala monyet ke, tgk video Nuar tu..ehhhemmm sendiri fikir laa..ahahahaha

Anonymous said...

biase la kalau nak spin macam2 la mereka akan kata, tapi yang aku tak tahan tu pencacai anwar kata dia tak leh ruku, jangan samakan la pelakuan liwat dengan sembahyang.

Anonymous said...

Time semayang memang Anwar ada masalah. Time kongkek lain citer.

Anonymous said...

Bukti kukuh ada yg boleh disanggah kenyataan doktor dr jerman tu,suruh beliau lihat video sex ANU-war bsama China Doll,rukuk ok jer main cipap tak sakit lak,kan...Try kasi jantan kat anwar sorang buat demo leh tak anwar rukuk.

Anonymous said...

SEMATA2 NAK MEMBELA SESEORANG, SAMPAI BERMACAM2 PENIPUAN DIKELUARKAN..MANUSIA APA MEREKA NI?

MALAYSIAWAVES? WAVES APA? NAK KENA GELOMBANG TSUNAMI DULU KE BARU NAK BERTAUBAT?

PenganutPAS said...

Apa plak anwar kena rukuk .bukan ker saiful yang kena tonggeng . lainlah kalau saiful yang sakit belakang , gerenti anwar tak leh nak liwat dia.

apa kata murshidur am PAS bhg 3

Anonymous said...

Itu semua masalah kecil..janji boboy kuat...