Breaking News
Loading...
October 14, 2011

Info Post
klik image untuk besarkan

Profesor kangkung belaan pakatan semalam menerima hadiah yang cukup istimewa dari rakyat selangor, semalam GAPS (Gagasan Anti Penyelewengan Selangor) dan empat ngo lain membuat laporan polis atas kenyataan kurang ajar aziz bari terhadap Sultan Selangor.

Dalam kenyataan aziz dalam portal perkauman malaysiakini, aziz mempertikaikan titah Tuanku berhubung pemerikasaan JAIS keatas gereja dumc, aziz seolah tak reti perlembagaan walau pun puak-puak pakatan kata dia seorang pakar perlembagaan, bukan ke kuasa hal ehwal agama islam di selangor terletak dibawah bidang kuasa Sultan Selangor? apa bingai sangat pakar perlembagaan ni?

Aku tak pasti sama ada polis akan memanggil atau tidak aziz bari untuk memberi keterangan, lima laporan polis telah dibuat, kita tunggu je la apa tindakan polis selepas ini, tapi aku rasa polis takan akan panggil aziz bari, korang pun tahu la kan kenapa....

1 comments:

Anonymous said...

Tuan Tuan,izin saya,

Apa saja DAP hendak dan ingin semua bolih buat di bawah payung 1M liberal crap civil liberties human rights unconventional tranformaci Najib Bapak vernakular yang galakan nameweecibai.Tiada siapa bolih larang sekarang sebab Najib tak mau marah tegur atau ambil tindakkan atas nameweecibai AH BENG Lancau boh Kuak Aziz BArley Pauli Tan kerana tagih undi undi cina.
Sekarang nak ambil tindakkan atas Caress Kok atau SIS ?
Najib kata 1M inclusive dan plural semua cakap
Najib ingat sini, undi cina tidak akan pergi kapada BN,selagi tak jual negara ini kapada mereka.
arjuna waspada
changkat lobak.