Breaking News
Loading...
October 19, 2011

Info Post

Chegu bard antara orang politik yang mendapat lesen memfitnah pemimpin negara, segala apa fitnah yang dia hamburkan sesiapa pun tak berani mengambil tindakan terhadapnya, akhirnya segala fitnah yang di hamburkan di anggap seolah satu cerita yang benar.

Ikuti video fitnah chegu bard terhadap rosmah, kenapa rosmah tidak memfailkan saman terhadap chegu bard, kalau benar itu semua fitnah seperti yang pernah rosmah katakan, sepatutnya dia menyaman chegu bard.

Rakyat menunggu tindakan dari rosmah, kalau rosmah diam, bermakna apa yang chegu bard katakan tu adalah benar, ingat "diam tanda setuju".

8 comments:

Anonymous said...

Kalau anak gadis dipinang orang, dia diam tanda setuju.

Tapi kalau Chegu Bastard fitnah, DS Rosmah DIAM sebab dia tak nak layan orang sewel mulut bacul, tak lama lagi BISUlah tu diturun bala Allah swt.

KZSO said...

alahai bard..rosmah tak payah saman sebab ada sumber mengatakan iaitu Jacob tuanpunya cincin akan saman sanpai bard sampai takder selrar dalam...

kita tunggu jer laa keceluparan mulut bard ini..

lagi banyak cerita keluar dari mulut bard ni, lagi banyakler saman dari jacob ni!

suratkhabar indon dah minta maaf kat najib selepas jacob beri amaran kalau berita cincin ini tidak ditarik balik, mereka akan saman dan sbb itulah suratkabar indon tu tetiba datang ke tanah melayu dan minta maaf kat najib dan rosmah..

alahai bard..tungu jer laaa..

AbangMaster said...

Salam Ukhwah, kepada rakan blog yang dihormati, dengan rendah diri saya meminta tuan meng'link'kan blog saya http://unitmediakedah.blogspot.com/ atau lebih dikenali sebagai Media Kedah di blog list tuan untuk tujuan mencambahkan blog pro BN di alam maya.

Blog ini juga ditubuhkan demi merampas semula Kedah dari tangan Pasrael, kerjasama tuan blog amat dihargai..

wassalam..

Anonymous said...

bad, kalau fakta teruskan...mungkin perkara ni betul...kronologi Rosmah memang tak berapa baik....banyak sumber mengatakan dia ni memang petaka ,tapi dah bini PM boleh cover le....kalau depa saman hang maknanya benda tu betul lah....duit rakyat bad.....itu gunanya ada parti pembangkang untuk check & balance...kalau tidak beraja di mata bersultan di hatilah...ingat pemimpin UMNO yg lain berani tegur ke?

Anonymous said...

Ish ish...heran betullah si fart ni asyik attack Rosmah je. Beribu orang/sykt import barang utk macam2 tujuan dan business. Pegawai kastam yg kasi info tu pun bukan ikhlas, lepas sprm godak baru terhegeh2. Cuba check sikit salasiah si fart ni....manalah tahu kot dulu bapak dia kena reject dgn Rosmah hehehe.

Anonymous said...

Isunya ape? Lari dari cukai atau beli benda mahal? Sekarang ni dua perkara tu dah takde sebab tuan punya cincin dah ambil balik. So bard ni menceceh buang air liur untuk apa ek? Kalau nak ikutkan yang melacong oversea semua pun sorok barang dlm beg utk lari dari cukai. Nasib lah kalau kena. Dalam 27 juta rakyat m'sia, rosmah sorang je yang jahat.

Bard...bard....aku rasa ko pun biasa sorok barang, beli untuk anak bini dan tak bayar cukai.

Anonymous said...

tak usah panggil cekgu lah ko badrul ni, memalukan cekgu se malaysia jer. kaki pembohong, pemfitnah no 1 di malaysia. ade2 je dia nak fitnahkan orang lain terutama ds rosmah. kenapa agaknya dia marah sangat kat ds rosmah? oo, agaknya ds rosmah tak layan dia kot ataupun tak nak buat menantu,itu pasal la kot.

Anonymous said...

Alah...si bardul ni sebenarnya minat ngan rosmah..tu je..