Breaking News
Loading...
November 17, 2011

Info Post

Nahh ambik kau, kalau tuhan tu nak tunjuk, atas dunia lagi dia dah tunjukan, seorang pemimpin pkr kantoi minum arak dikhalayak ramai, malaun todi ni kalau bercakap soal akhlak orang, pehh.. macam la dia tu perfect sangat, tapi bila tengok perangai dia setan pun respect beb...

Inilah dia pemimpin pkr yang kantoi tu, nik nazmi pegang gelas berisi white wine... kita tengok nanti apa pula pulak jawapan dia, aku rasa nanti dia akan kata gambar tu superimpose... waahaahaahaa....

14 comments:

andi said...

uish apa lah ko ni bukan super impose.. dia kata dia pegang jer bukan minum sebagai tanda hormat dia pada dap...dorang kan sosialis hak rakyat perlu dijaga...:P

Anonymous said...

ayag halia kot buang angin....Pas perlu tinggalkan PR..berdiri lah dgn kekuatan sendiri.

KL BOYZ said...

mohon link blog KLBOYZ..
http://klboyzwangsa.blogspot.com

Abd Razak said...

mazhab shafie tak boleh membawa,memegang,meminum ,menghidang,memjual arak
tapi kalau mazhab al imam sheih nik aziz boleh kot setakat pegang kata orang kedah aksyen atau berlakon.apa pun lepas ni g cepat2 jumpa al imam sheih nik aziz buang dosa macam kat gereja tu

Anonymous said...

?? : Apahal lu pegang je, kasi minum la!
NN : Nanti sat, ade org tgh amik gambo gua la!

BajingAlas said...

mohon pautkan ke blog Bajing Alas
http://bajing-alas.blogspot.com

Anonymous said...

apa la lu.
itu bukan white wine. itu air zapple berkarbonat. lu buta ka tak nampak buih buih yg banyak melimpah ruah tu.

tp tak pe.
air beer sekali pun, nik aziz dah halal kan syurga neraka.

Tukang Komen said...

Yang dilarang minum arak orang Islam. Orang melayu boleh kot.

Anonymous said...

Takper!! lepas minum byk2 arak tu gi jumpa Father Tok Guru N.ajis pat Masjid Puak Pas.

Buat confession pastu dapat keampunan dan teros masok syurga.

Astaghfirullah.......

Anonymous said...

ADI

SETAKAT PEGANG N MINUM BIASA AJE.
yANG PENTING UNDI PAKATAN,GERENTI MASUK SYURGA.NIK AZIZ PENJAMIN SEUMUR HIDUP

AKU ANTI-PR said...

YG PASTINYA SEMUA PEMBONTOT PKR DAN PEBGGADAI AGAMA PAS ADALAH PENGHUNI TETAP SORGA PAS MILIK NIK AZIZ.

DEMI SORGA PAS MEMBANGUNLAH BERSAMA SETAN LAKNATULLAH.

Anonymous said...

TakeBeer!!!!!

Anonymous said...

Ahh kamu peduli apa, aku kan minum root beer, bukan beer.. aku tak mabuk pun.

Orang PAS cakap tak serupa bikin, ikut hukum syok sendiri. Minum arak skit2 cikali-cikali oklah beb .

Lepas minum2 boleh jumpa Tok Guru Nik Aziz beri ampun dan jamin masuk syurga.Masuk hotel bedal bini orang tak riuh pun, biasa2 saja.

Nauzubillah..jauhkanlah negara Msia diturunkan bala oleh ALLAH.

HAZ said...

Nik aziz sendiri pun tak tahu dimana tempatnya apabila dia meninggal dunia.

Melihat kepada apa yang dilakukanya, sejak perintah Kelantan lebih 20 tahun sehinggakan air bersih pun tak dapat nak disedia kepada rakyat, sehingga maksiat menjadi- jadi, sehingga penyakit HIV AIDS bertambah, sehingga tanah rakyat dirampas, maka eloklah penyokong2 PAS muhasabah.

Teman doakan agar tuan puan dapat petunjuk dan hidayah.