Breaking News
Loading...
November 26, 2011

Info Post
Kalau di mesir seorang gadis sanggup berbogel dalam internet kerana membantah halangan terhadap kebebasan bersuara di negara berkenaan.

Gadis itu, Aliaa, 20, memuat naik beberapa keping gambar bogelnya, sejak beberapa hari lalu dalam laman web Facebook, blog dan Twitter dengan menggelar perbuatan berkenaan sebagai `revolusi kebebasan’. ia mampu meraih simpati masyarakat antrabangsa dan menunjukan demokrasi di mesir sudah mati.

Kalau berbogel dalam internet mampu menarik simpati masyarakat antarabangsa, bila pulak ambiga dan zuraidah nak berbogel? sebagai tanda bantahan terhadap rang undang-undang perhimpunan aman, agak-agak korang la kalau dua ekor tu berbogel ada ke orang yang terliur nak tengok???


9 comments:

Sudir said...

Kalau 2 ekor ni berbogel mau pecah skrin komputer aku.. Paling tidak server yang simpan gambar lembu 2 ekor ni kompem 'hang'.

kilat berapi said...

kalau aku la...bleh automatik shutdown laptop aku ni..virus yg tk der ubat...huhuhuhu...nk stim pon tk leh...

ah-lipas said...

tidaaaaaaaaaakkkkkkk....!!!...hehe

Anonymous said...

lagi sempoi kalau tengok bigmama bogel...hahahaha..

hanizam said...

kah..kah..kah..betapa meriahnya dunia IT kalau gambo bogel deme ada...

mau virus-virus IT gantung diri tengok gambo deme...mau "JEM" PC masing-masing sebab terkejut gambo model PAKATAN...

tak sior teman...

man said...

Assalam.

Inilah puak2 DAJAL suka mengaibkan orang ingatlah MATI(tak habis2 dengan PRONO).

Anonymous said...

kalau dh asek duk perjuangkan hak kebebasan bersuara sgt, tanpa kawalan, x mustahil satu hari nanti Malaysia pn boleh jadi cmni..

mdsaf_kyo said...

Astaghfirullah Al-Azim...

Samanthazifg said...

kalau dh asek duk perjuangkan hak kebebasan bersuara sgt, tanpa kawalan, x mustahil satu hari nanti Malaysia pn boleh jadi cmni..