Breaking News
Loading...
December 3, 2011

12 comments:

Anonymous said...

Perghhh....dasyat la ko nike arjistts....
Take beer!!!!

Anonymous said...

la ..bila pulak nik ajih naik pangkat nabi ni? leh mintak sepaat ni kalau ada orang yang banyak dosa ...betoi2 aku ketinggalan tentang gelaran ni..atau aku ngaji tak abih pasai boleh ada nabi lagi lepas Rasulluilah ...konpiuslah.

amier said...

Nabi terakhir ialah Muhammad S.a.w. Saudara jangan main-main dengan pangkat kenabian. kalaupun saudara benci Nik Aziz, usahlah buat provokasi begini. saya menyeru diri sendiri dan pemilik blog dan semua pembaca blog ini marilah kita sama-sama berjuang kearah keredhaan Allah dan bukannya maki hamun orang lain dengan menggelarkan yang tak sepatutnya.

akubekaspkr said...

Apa u org ingat nik ajih ni tak ada kote ka, entah2 lagi hebat. Bab lakonan dia sebagai org agama, letak sebelah dulu kalau dah jumpa betina

PenganutPAS said...

selagi nik aziz tak tarik balik kenyataan dia tentang sanggup berkawan dengan syaitan , bagi aku nik aziz ni sesat.

tapi aku tak leh terima bila gambar macam ni dipolitikkan . nampak sangat bodoh dan low class. nampak tak nik aziz berdiri depan dan perempuan tu kat belakang . please lah kalau pasal nik aziz banyak lagi point lain yang boleh kita tibai .

Anonymous said...

hujung bulan aku pi kursus kahwin apa nak cakap kat tok kadi nik ajis nabi yg ke berapa..pening la aku.yg gambar tu tangan betina dok ramas punggung nik ajis punya la lembut...hehehe..

Anonymous said...

Saudara amier, siapa pulak yang tak serius pasal isu Nabi ni.

Siapa yang bagi gelaran / taraf Nabi pada Nik Aziz. Bukan orang PAS ke?

Jangan meroyan tak tentu pasal. Nik Aziz sendiri pun tak kata apa2, yang kamu mengamuk tak tentu pasal kata kami macam2 ni apa hal.

Bercakap dengan fakta dan secara telus. Jangan merapu. Bila dah merapu, ni lah hasilnya. Wali selipar dan wali terompah pun digelar Nabi. Sesat ke apa?

Anonymous said...

Penyokong2 PAS marah apabila nik aziz dikatakan sbg "nabi"..sedangkan perkataan tersebut dibuat oleh penyokongnya sendiri..

Tetapi apabila digelar org dgn macam2 gelaran spt "hitam metalik", "haramjadah" oleh rakan bukan islam..disokong disambut dgn ketawa..tidak malu kah rakan2 PAS org kafir menggelarkan saudara seislam kamu dgn gelaran tersebut seolah2 menggambarkan betapa hinanya ciptaan Allah pada DS Zambry Abd Kadir..

Anonymous said...

bodoh punya orang yang kata dan orang yang menyokong kata-kata bahawasanya gambar ini tengah bergesel..tapi ana faham,pihak-pihak ini ketandusan gambar untuk fitnah tok guru..x sama dengan mudahnya untuk mendapatkan gambar-gambar maksiat pemimpin-pemimpin yang pihak-pihak ini sokong..try anda pergi dekat google image, taip rosmah mansur..terus dapat gambar yang tidak menutup aurat..tapi kelas-kelas ulama' seperti tok guru, Allah akan menjaga mereka daripada fitnah..Insyaallah~

rizal said...

bukan main marah lagi memperbodohkan tok garu korang, yg korang gelak terbahak-kahak psl MB Perak hitam metalik pasal?korang mengutuk sesama Muslim.itu yg tok garu ko ajor?

mdsaf_kyo said...

cubalah tengok2kan kawan korang ni...:

Presiden MCA Cakap pasal Hudud?

Anonymous said...

kalau iye pn saudara benci kpd pembangkang, jgn la smpai hina mereka mcm tu..ape pn, nik aziz ttp ulama yg perlu kita hormat...jgn la tiru cara blogger2 pro pembangkang yg suka hina n maki hamun pemimpin BN...kita sepatutnya tunjuk contoh yg elok..bru la org akan hormat n sokong kita..