Breaking News
Loading...
December 1, 2011

Info Post
Kerana menghadiri perasmian mesyuarat pemuda, wanita dan puteri umno kelmarin, pas telah mengkafirkan dr asri, naya kawan tu...

Dr asri merupakan salah seorang ustaz favorite orang-orang pas kerana kritikan dia terhadam kerajaan dan umno, maka masa dia mengkritik umno, banyaklah orang-orang pas yang berkata inilah ustaz yang mereka cari selama ini.

Tapi segalanya berubah kelmarin, ustaz asri dilihat memasuki dewan merdeka untuk mengikuti perasmian mesyuarat agung pemuda, wanita dan puteri, telah jatuh kafir, pas mengkafirkan ustaz favorite mereka hanya kerana ustaz asri pergi dan berada di dewan merdeka pwtc.

Agaknya lepas ni kalau ustaz asri start kritik umno, maka pas akan gugurkan title kafir, tapi title kafir tu akan melekat balik pada ustaz asri kalau dia pergi lagi ke program umno.

Hebat pas ni, dia suka hati mak bapak dia je nak kafirkan orang...

8 comments:

Anonymous said...

MASA DISAYANGI DITATANG,
MASA BENCI DIANGGAP MACAM BINATANG...

LUAHAN PERIBADI AKU MENGATAKAN YG TOYOL BERKOPIAH NI LA YG KAFIR...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

DR Asri bebas kemana dia suka...lagi bagus senang hati...hanya org bijak yg tahu mana intan yg mana batu jalan.

Anonymous said...

KUALA LUMPUR, 1 Dis — Umno, parti teras Barisan Nasional (BN) selain kelihatan dijangkiti “satu kegelisahan” masih gagal membawa harapan baru yang jelas bagi rakyat menjelang pilihan raya umum, kata Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin.

Asri (gambar) yang berada di ibu negara sebagai tetamu Perhimpunan Agung Umno 2011 berkata, Umno perlu menyediakan satu harapan yang jelas ataupun satu harapan lebih baik berbanding sekarang jika mahu memikat pengundi dalam pilihan raya umum ke-13.


kah kah kah....umno dogs gelabah mcm lembu!!

Anonymous said...

DET.. Takde liputan ke pasal satu kedai makan 'Merah Kuning' tepi highway sebelum tol batu tiga tu?kedai makan yg popular awal 90an tu kabarnye dah DIROBOHkan semalam..

Anonymous said...

Tuan,
Dr Asri sibuk mentelaah d Oxford london.Pasai apa d jemput k PWTC.Jemput tok chak hambo lagi afdal.

wawa

Anonymous said...

myb bukti PAS mngkafirkn Dr Asri prlu dipaparkan sekali disini sekiranya mmng btol knyataan yg kita buat ni.kita jgn jd seperti juak2 PR yg suka memfitnah je keje.so harap dptlah sekiranya dilampirkan sekali bukti atau statement yg dkeluarkan PAS mengkafirkan Dr Asri.sbb dh puas saya mencari di blog2 pembangkang tp x brjaya pulak jmpe.

Anonymous said...

Terkejut dan beristighfar panjang saya bila saya terjumpa dalam blog Kickdefella :

Video 1 : "Sekor" ustaz namanya Ustaz Budak berceramah atas pentas Pas mendakwa Nik Aziz tu serupa Nabi Muhamad.

Video 2 : Nik Aziz berdoa minta Allah turunkan bala kepada Najib (dia sebut nama Najib dalam doa). Beribu "ekor" tok2 lebai dan pak2 lebai meng amin kan doa tersebut dengan begitu kuat sekali (mungkin nak bagi Allah dengar kut) .. doa disudahi dengan laungan takbir sebanyak 3 kali oleh beribu "ekor" yang hadir.

Pergi ke blog Kickdefella dan tengok lah sendiri ...

Cikgu SK

Anonymous said...

post yang menarik.. meh.. tolong kasi link atau address kenyataan rasmi pas mengkafirkan dr asri.. kita pakat-pakat tengok dan nilai.. tapi jgn bagi yang anak-anak bilis depa kata.. kita kena tangkap official statement.. kalau takat pengikut, geng umno semua pun dok mengarut mencarut juga.. biasalah anak-anak buah lebih sudu dari kuah.. ok, please, official statement on this.. we need it..