Breaking News
Loading...
January 8, 2012

6 comments:

Anonymous said...

eloklah tu...apa.

tobeng said...

Cina tian chua ni bab batu api memang no 1.Dia ni memang ada agenda jangkapanjang untuk menjatuhkan kerajaan Melayu Islam.

Aku ingat kalau macam ni punya ramai ruang letak kereta mahkamah confirm tak cukup.Kalau dah ramai2 memang boleh kacau bilau.Bayangkan 10 ribu monyet berkumpul ramai2 tak ke huru hara dibuatnya.

Mat Pett said...

Tobeng...

Bior ler...
Derang cuma nak bekumpol
polis pun dah bagi

Hang gi la keja tampal tiup kat tepi haiwey sampai tua..

Anonymous said...

Elok kasi diaorang ramai2 pi tgk muika Anwar utk kali akhir.. Kalau buat perangai.., bedal jer...!

Anonymous said...

Haah,...nak masuk scan dulu ic...

Mana-mana kerja kerajaan check dulu ape dia buat banyak masa nak gi demo....yang ada bini kerja gomen pun check sekali...

Kalau terjadi perkara rusuhan atau apa2...mudah sajer nak tangkap monyet2 ni....benda mudah kan nak masuk je makamah scan ic dulu...baru boleh masuk ...agak-agak orang asing duduk luar nak masuk tunjuk pasport....gerenti "ramai" yang nak masuk....bagi yang pelajar yang tak reti2 nak study pun ambil gak...kot2 ada calon first class join sekali.....

Kerajaan mudah je cekup seko2 kalau beruk2 beruk2 ni buat perangai.

Anonymous said...

bodoh laa orang yang tulis ni...ko belajar tak zaman nabi dulu,masjid tu tempat apa???masjid tempat khidmat,sapa nak belajar,meniaga,menuntut ilmu,cari pelindungan boleh pergi masjid...masjid jugak boleh guna untuk orang istirehat selain daripada sembahyang....ko bodoh..kata orang bodoh...pi belajar dulu laa weiiiii!!!!!