Breaking News
Loading...
February 20, 2012

Info Post
Nah ini yang berlaku di kedah, kubur cina yang terbesar di asia tenggara akan di buat di sana, apa maknanya semua nie? mereka sanggup gadai tanah-tanah pertanian orang melayu kepada taukei-taukei cina hanya semata-mata untuk kumpul dana pilihanraya, tak ke bangang macam tu. 

Kejadian ini berlaku dalam masa tiga tahun pas memerintah kedah, jangan ada pulak yang nak spin kata kejadian tu dah jadi zaman bn, seburuk-buruk bn/umno depa tak buat macam pas, rampas tanah orang melayu untuk buat kubur cina, bn/umno tak buat beb, pas je yang berani buat pasal "pas for all"

7 comments:

Anonymous said...

org melayu nk memjukn pertanian utk negara,dia nk memajukan kubur utk fuckatn rakyat,hapa pn mcm gmpang~undertaker

Anonymous said...

Suka hati I lah nak buat apa. Kau orang dah pilih I jadi pemimpin, korang semua kena setujulah.

Anonymous said...

pas ialah peramPAS...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Pembangunan...., BN buat rumah murah utk rakyat satu pintu... dibawah harga RM ?0,000. Mana ada untung.

Kubuq Cina.... satu lot RM.... Berapa agaknya?. Bukan luas mana pun...

Kot2.... Depa dah nak bina taman surga sepertimana yang dijanjikan kat kaum Cina.

Kita ni.... mana layak masuk surga. Sebab tu Harta2 Wakaf.... depa tak reti nilainya.

Harap depa batalkan rancangan nak bina kubuq tersebut.

Ingat.... wahai saudara Islam ku...., apabila kita masuk keperut bumi nanti, akanNya ditanya tentang urusan perjalanan hidup kita diatas muka bumi ini.

Nasihat dan saling manasihati adalah salah satu jalan KeredhaaNya.

Anonymous said...

Orang cina tak mau dok dekat kubor..harga hartanah jatuh, tak dak fung shui,so tak dak kubur baru di kwsn cina. Tanah sg kob ni murah, puak melayu bagi 10,2 senyapla...pejabat tanah pulak pejam mata, mungkin ada kira2..kompeni boleh buat untung besar..satu lot kubur boleh beli rumah murah kat kulim.....padan muka orang kulim baru tersedar depa kena juai oleh pak lewat, pak lebai dan ostard2...lagi satu sungai-sungai di kulim,serdang tu korek dan haria la semahunya kasi habis semua pasir biar semua kampung melayu tenggelam....baru paandai dan ada klass..Bravo PAS/PKR/DAP anda semua hebat..Demi ketelusan,keadilan dan meritokrasi..puihh..Tuhan akan balas kamu!

Anonymous said...

MB,exco2 dan juga TS Kadiaq dapat lot percuma ka?..hehe Undi PAS dapat sorga, Undi PR dapat nirvana..

Anonymous said...

cuba check betul betul bila agaknye tanah permohonan tu diluluskan...bukan apa takut mengata org kita yg lebih...fikir fikirkan