Breaking News
Loading...
February 5, 2012

Info Post
TPM Muhyiddin semalam melawat taman medan di dalam kawasan parlimen petaling jaya selatan, tpm menghabiskan masa kira-kira 45 minit beramah mesra dengan penduduk setempat di tapak pasar malam,  sewaktu sesi beramah mesra dengan penduduk banyak masaalah yang mereka suarakan kepada tpm, antara yang paling hot ialah masaalah sampah yang tak dipungut dan jalan raya yang semakin teruk berlubang di kawasan itu.

Tak tahulah apa adun taman medan, haniza talha dari pkr buat selama 3 tahun lebih dia menjadi wakil rakyat dikawasan itu, menurut penduduk kawasan itu lagi, adun mereka jarang turun melawat kawasan jadi sukar bagi mereka untuk menyuarakan masaalah kepada adun untuk di ambil tindakan.























5 comments:

praha2 said...

eden dah banyak kali cakap tu lah sobab kan nyamok kelambu dibakar. baru tahu langit tiggi rondah nyo.
eden pun tau UMNO/BN tak sempurno -not 100 % perfect tapi dio buet korjo.
pr namo jo jadi pado pru 13 nanti inagt siapo yang tiolong jangan dongar janji jo sobab janji tak mungkin ditunaikan.

ApoTuPoit.... said...

PR tak kuek tapi Kito yg lomah... tak dapek jawatan, meghajok...

Anonymous said...

jgn dok melawat tapi depan mata ada tol buang tol tu dulu

Anak Lenggong said...

kalau tak nak bayar tol jangan guna jalan bertol..buet rakit batang pisang susur itu sungai laa..

Anonymous said...

tu makcik mamak bertudung putih tu sejak bila pula menyokong umno??

Setahu aku bertahun tahun dia menjadi penjilat tegar kepada As Sheikh Sivaji Anu War Berahi Al Juburi ..

Macam macam ada .. kalau dh taubat tu, alhamdulillah