Breaking News
Loading...
February 8, 2012

Info Post
Punca utama kenapa kerajaan pakatan haram selangor nak robohkan asrama yayasan selangor (YS) adalah kerana mereka kekurangan aliran tunai "cash flow" untuk membiayai kos pentadbiran asrama-asrama ini.

Sial punya jawapan, aku nak tanya khalid gagap, mana perginya duit simpanan (YS) sebanyak 6o juta dalam fix deposit yang di tinggalkan oleh kerajaan bn dulu? dah habis korang joli ke?

Bila dah habis duit YS korang joli, korang nak jual pulak tanah asrama pada syarikat developer cina untuk di bina kondominium mewah yang rata-rata orang melayu tak mampu nak beli.

Apa punya sial la rakyat selangor dapat mb bodoh macam khalid gagap ni...



7 comments:

Anonymous said...

gua nyesal bro undi si haram jadah tu dulu, sunguh bro gua nyesal.

Anonymous said...

cikgu sya pena ckp..
"masa undi nti undi lh calon melayu..tk kisah lh sapa pn UMNO ke PAS ke yg pntg orang melayu..insya allah islam dan hak2 istimewa akn trjga"..

Anonymous said...

kalo mlayu pkr mcm khalid nie kite kene undi gak ke????xyah la...skrg mlayu jual mlayu...contoh mcm nie ha...

praha2 said...

setahu eden YS tul tompet oran melyu diselangor nak bertorduh menghantar anak kesekolah yang berupayo mendidik anak bangso.
nah kini orn melayu dari pr melupuskan semuonyo. ingat oran melayu selangor jangan sekali kali undi pkr/pr baik orn melayu atau bukkan. nasib melayu akan dibelo olih umno sahajo.

Anonymous said...

tulah dah eden koba an.. jgn nak undi si jubur and da geng tu... tu arr bgnan bkt bintang tu ha satu satu nyo harte melayu (yayasan selangor)kat KL abis nak bagi DAP... kutipan sewo eaa jutaan ringgit sebulan... esok dah DAP bole bgnan tu DAP lah yg kayo... boddo punya melayu... undi lah lagi si jubur tu... bangang nak mampos org melayu selangor nie... haprak... biul punya melayu... si khalid gagap lu dah makan cipap teresa keturunan yahudi cina tu dah lupa langsung nak tolong melayu dulu kat Tioman masa qiamulail bukan main ko nangis teresak esak konon dah insaf... pi la mabuk...

Nam Ron said...

"Kerajaan selangor rembat 60 juta korang perasan...kahakahkah!...Lembu shahrizat rembat 250 juta korang tak perasaan?...kahkahkah

Anonymous said...

Nam Ron cube spin bende lain lak... x msk tajuk btul...kahkahkah!