Breaking News
Loading...
February 4, 2012

Info Post

Korang cuba tenung dan tengok betul-betul gambar anwar ni, perhatikan kening, dahi dan muka anwar, macam setan kan? Wajah anwar makin hari makin nampak perubahan, kalau dulu, wajahnya cukup bersih masa lepas keluar penjara, tapi sekarang muka dia dah nampak macam setan, kenapa ekk....

Tengok pulak muka tian chua, dia pun takut tengok muka boss dia berubah jadi macam muka setan...

Published with Blogger-droid v2.0.4

13 comments:

Anonymous said...

Sekali pandang macam muke kamal atarttuk mada muda-muda.

Anonymous said...

dia tengah tahan nak berak la...hahaha

Anonymous said...

sebijik mcm setan....

Anonymous said...

toteh tengah stim, saket nk pancut!!

Anonymous said...

Astaghfirullahahladzim, kalau dah tak ske, sampai muka idung mata pun bleh jadi bahan isu.

Anonymous said...

maka allah perlahan-lahan menunjukan kebenaran dan sumpah laknat saiful, najib dan eskay mula memberikan kesan .... renung-renungkanlah.

Anonymous said...

Memang ye pun. Kalau dah tak suka muka macam setan pun boleh jadi bahan. Apa lagi kalau muka kedut macam anwar tu , aku tengok babi hutan pun lebih hensem dari BABI tua kutuk ni.

Anonymous said...

anu war tote : pian cukang, lu siap sedia, wa mau toron sama lu punya stor kunyit!
pian cukang : aiya, wa belak simbilat la bos tuan busat, ta bole la, nanti lecet...
anu war tote : apa lu tarak guna. wa ada bawa itu KY jelly rasa pisang montel dalam ini pocket, don't leave home without it.
pian cukang : aiya! wa cinabeng belak tarak cuci ma, wa selet pakai tisu, tarak bersih lo.
anu war tote : itu lagi baguih, ada kuningan lagi ada bau halum semerbak kejora. wa tarak kira, sikijap lagi kita pigi wa punya port, tarak cctv punya.
pian cukang : haiya, putla jaya jaya punya pasat, wa kasi tongingla.

rakab said...

Muka dah iras-iras DAJJAL !!

atau tengah meneran tanduk..!!

Anonymous said...

Very true. His face dah tak ada seri mcm dulu.

Anonymous said...

allah da ambil segala seri di wajah dia ....wajah bermasalah..wajah ati yg punya dendam...punya minat yg bertentangan naluri maknusia biasa...
allah maha adil ..itu yg dia laung2kan allah akan beri cuba allah beri sikit sikit sikit..sebab itu jugak seksaan dari allah yang maha esa, kaya, maha mengetahui hati manusia bukan melalui tutur kata yg manis..tak gitu.. Fikir2kan..

Anonymous said...

macam kamal artatuk??

bukan macam muka hitler ker??

jangan caci muka As Sheikh Sivaji Anu War Al Juburi tu ... macam stor kunyit!!!!

Anonymous said...

Tak lama lg...muka setan tu akan keluar tanduknye!!! Takpun kerut dahi dia berbelah mcm bentuk pungkok!! HAHAHAHAA