Breaking News
Loading...
February 14, 2012

Info Post
Shahrizat semalam datang melawat ke sekolah tahfiz ummul qura di jalan kebun, shah alam, sekolah tahfiz ini adalah salah satu penerima sumbangan dari program kar1sma al-furqani anjuran kementerian pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat yang mana peruntukan sebanyak RM 100 ribu di salurkan oleh kementerian kepada seluruh sekolah-sekolah tahfiz di seluruh malaysia.

Dengan penyaluran bantuan itu, kementerian berharap, peranan institusi tahfiz al-quran dapat di perkasakan dan mampu membentuk insan yang mampu berhadapan dengan cabaran sosial semasa.














8 comments:

Anonymous said...

pemimpin umno mmg patut bykkan program begini. rmh anak yatim pun begitu

Anonymous said...

Kak Jat gua betul2 tabiklah atas penampilan yg terkini.....
Alhamdullillah.........
Semuga ianya menjadi ikutan kepada
yg masih belum belum berubah...insyaAllah.....

Anonymous said...

dah buatpun tanpa menonjolkkan diri..tapi biasalah pembangkang suka
kata kerajaan dan pemimpin BN kata tak buat aper!!

kini pemimpin turun padang..aper dorang nak spin lagi...?

pembangkang pun buat politik mileage..konon pasal suara dia..kerajaan baru nak buat itu ini...!! dan pasal nak undi lah tu!! atau terus bisu?

cam skrip lapuk jer!!

Tok Batin said...

Wahhhhhhhhhhhh lepas ni zura nak pegi Complex PKNS cari judah hitam gak ,nak ge lawat sek tahfiz ke sek cina x confirm lagi ....

Anonymous said...

Ha..ha..ha... suatu proses 'damage control' yang baik dari kak izat.

Heran pulak yer... apasal nak dekat PRU dan selepas kes NFC baru buat cam nih?

DET, tak yah nak bodek ler kak izat kesayanagn ko nih. Tak lebih dari liabiliti pada UMNO jak.

Anonymous said...

ha haha ini sikijap je. Nanti itu lipas pilihan laya, itu lepas lumbu munya celita silisai. lia moleh tunjuk itu semua. lia kata panas tak la sesuai.

Anonymous said...

Kak jat kalau nak agis2 kan rm259 juta tu bagi lah kat gua sekali

Anonymous said...

kalau buat benda yg baik baguslah kita sokong dan hargai..tapi klu buat yg x elok dan perkara2 mungkar kita xnak sokong dan kita akan tolak jauh2..ikhlas atau x ikhlas itu tuhan punya urusan not us..kita harus bersangka baik..