Breaking News
Loading...
March 19, 2012

6 comments:

freemalaysiakini said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA freemalaysiakini2

Anonymous said...

Elok jugak bila BN dikejutkan dari tidur yg nyenyak dgn kekalahan beberapa negeri pada pembangkang pada pru12 dulu. At least skrg dia org dah bingkas bangun utk perbaiki kelemahan BN sebelum ni. Lepas ni jangan assume rakyat suka BN saja. Aku suka tengok DS Najib, he is such a cool man. Relax saja muka dia walaupon dlm kepala sure banyak benda dia kena fikirkan. Aku jugak suka tengok gambar2 di atas. Jarang dapat tengok DS Rosmah ketawa. Hope dia akan lebih banyak senyum & ketawa walaupon hati tentu nangis dgn mcm2 fitnah & tohmahan yg dibuat oleh puak2 pembangkang. Apa2 pon harap kali ni BN dapat tawan Selangor balik.

Pengundi Hulu Selangor

ladybird said...

Semoga BN terus bangkit dan menang PRU13 dengan cemerlang! Aminnnn

Anonymous said...

banyakkanlah berdoa mintak supaya Allah tunjukkan kebenaran dengan segera. semoga kita sume tak lalai dengan hasutan syaitan akhir zaman ni.jangan lupa,dajjal mempesonakan manusia akhir zaman dgn sikap warak hipokritnye.nak mencari guru pun zaman skrg ni kene berhati2..bkn sume ustaz tu ustaz...fikir.

Pengundi Kg. Gumut.

Anonymous said...

aku ni kira penyokong tegar pas dari kecil lagi. maklumlah pas perjuangkan nilai nilai islam. tapi untuk pilihan raya kali ini aku akan bagi bonus kat ameno. banyak hal sangat benda yang aku tak setuju mutakhir ini. tapi ingat satu kali saja kalau pas balik mcm dulu aku akan tetap istikomah bersama mereka kecuali ahli dan pemimpin ameno berubah

Anonymous said...

aku ni kira penyokong tegar pas dari kecil lagi. maklumlah pas perjuangkan nilai nilai islam. tapi untuk pilihan raya kali ini aku akan bagi bonus kat ameno. banyak hal sangat benda yang aku tak setuju mutakhir ini. tapi ingat satu kali saja kalau pas balik mcm dulu aku akan tetap istikomah bersama mereka kecuali ahli dan pemimpin ameno berubah