Breaking News
Loading...
April 30, 2012

Info Post
Kita hanya merancang tapi ALLAH pun ada perancangannya, bayangkan seramai 30 ribu perusuh yang bersenjatakan batu, botol, pistol yang mereka rampas dari dua anggota polis yang mereka pukul di jalan tunku abdul rahman dan apa sahaja yang mereka jumpa di tepi jalan masih tak mampu melawan anggota polis yang di anggarkan kekuatan 1500 orang.

Cita-cita anwar untuk jadikan dataran merdeka seperti tahrin square di mesir tidak kesampaian apa bila dia pun turut lari apabila pihak fru yang di tugaskan mengawal dataran merdeka menembak gas pemedih mata dan menyembur air paip kearah perusuh, anwar lari meninggalkan pengikutnya menganjing di dataran, apa punya pemimpin laa...

Perhimpunan bershit pada mulanya kelihatan agak aman, walaupun ada provokasi bodoh yang dilakukan oleh budak-budak sengal tu, tapi polis bergitu profasional dalam menjalankan tugas mereka, provokasi yang mereka buat tak diendahkan langsung, sehinggalah ketua perusuh, anwar ibrahim tiba di dataran merdeka kira-kira jam 2.56 petang dan memberi arahan supaya perusuh merempuh barricade yang di buat oleh dbkl. 

Mungkin korang dah tengok video tu... tapi aku akan xplain maksud isyarat tangan yang dibuat oleh anwar, kerana aku betul-betul ada di disitu masa anwar buat arahan rempuh tu... apa pun korang tengok lah gambar yang tak seberapa yang mana sempat aku ambik nie, cuba cek ada tak muka sedara mara korang yang terlibat....

Gambar aku ambil sekitar dataran merdeka dan jalan tun perak.

Muka perusuh yang baring di depan water canon truck milik fru...




Anak cina nie cuba provok polis apabila polis meminta semua bersurai, dia sengaja buat macam nie mintak polis rembat dia, pasal kawan-kawan dia dah stanby nak ambik gambar kalau betul polis rembat dia, tapi polis tak bodoh beb, last-last dia fedup...

Ini anak cina paling bodoh, polis dah stand down, dia pi meniarap tengah-tengah panas depan polis, kemudian suruh kengkawan dia ambik gambar untuk buat cerita, polis pukul dia, tengok kedudukan polis pun orang dah tau apa cerita sebenar...


Rusuhan sudah bermula, perhatikan mamat yang di depan, dia tengah nak ready nak baling batu kearah pasukan polis anti rusuhan, yang di belakangnya yang pakai baju hijau tu, dia baling gas pemedih mata.



Poyo je, dari jauh kau berani la...


Apa yang kau nak buat dengan kon polis tu...???

Gas pemedih mata di baling semula kearah polis, nasib baik aku pakai gas mask...

Siap bawak glove wellding datang demo, untuk di gunakan ketika nak baling gas pemedih mata...



Penyokong pas gantung bendera pas di truck fru...





Botol di baling oleh perusuh tepat kena pada seorang anggota polis...

Botol livita pun boleh dijadikan barang yang boleh membawa maut....

Perusuh bersorak ketika memasuki dataran merdeka selepas mendapat mandat dari anwar...



Kegembiraan perusuh tak lama, apabila mereka dihalau oleh fru yang di tugaskan mengawal dataran merdeka, perusuh lari bertempiaran apabila di sembur dengan air, weii aku pun kena la, aku rasa air paip je kut pasal tak gatal pun...

Karpal singh, kalau dah tau cacat, duduk je la kat rumah...

Hah jantan dayus nie, syok betul aku dengar dia bagi ceramah, dalam dunia nie dia je yang baik, orang lain semua jahat, salah dan ada skandal, weiii jantan, bini ko ada adegan aiskrim dengan anwar tu ape cerita....???

Teresa cock dan jenice lee, lari balik hotel, mungkin dia dah tahu rusuhan akan berlaku...

Ketua perusuh dan pemberontak, anwar ibrahim.

Ketika ini anwar memberikan arahan supaya perusuh merempuh barricade.

Taat sungguh muslimat pas menjalankan arahan yang di syariatkan oleh ikon murtad, ambiga pandikutti.

Panjat pagar masjid jamek, depa buat masjid tu macam mak bapak dia punya...

Dua kereta milik UTK di pecahkan oleh perusuh ketika melalui jalan tun perak depan masjid jamek...


Pemerhati dari bar council, mereka lah sebenarnya menjadi batu api dan cuba melindungi perusuh, elok kerajaan ambik tindakan terhadap bar council nie, tak ada paedah pun...

18 comments:

Anonymous said...

thanks bro nice picture.

Anonymous said...

A PICTURE DOES PAINTS A THOUSAND WORDS AND ACTION SPEAKS LOUDER THAN WORDS.GAMBAR YANG PALING MENYAYAT HATI SEBAGAI MELAYU ISLAM PEACE DAN KETAWA THERESA COCK , JANICE LEE BERJAYA MELAGAKAN BANGSA KU.
MOGA ALLAH SELAMATKAN AGAMA,BANGSA DAN NEGARAKU YANG DICINTAI DARI PENGHIANAT NEGARA.ANWAR THE END IS NEAR WE WILL PAY YOU AN EXPENSIVE PRICE IN GE13 UNTIL YOU WALK NO MORE.WHAT YOU HAVE DONE IN KOTOR3...FILTHY3 .WE WILL NEVER FORGET
YOUR GOOD EVIL DEEDS.

Anonymous said...

THANKS NIK NAJIS
THANKS MAT SABUN
THANKS AL JUBORI
THANKS PAS
TAKE BEER... TAKBUR.....
HIDUP MURTAD
HIDUP ARAK
HIDUP BERUK
HIDUP MUSANGKA
HIDUP BOMOH SIAM
HIDUP A SAMAD SAID

MAMPOS KAO SEMUA BANGANG

Anonymous said...

Demi islam dan melayu bro..kalau di keluarkan fatwa untuk berjihad menentang musuh -musuh ini..demi Allah aku akan berada di barisan paling hadapan..Allahuakhbar..Hidup UMNO!!..Hidup Melayu!!

Anonymous said...

thnkks atas paparan gambar yg jelas ini...

Anonymous said...

bahaya gak kerja kau ni det...anyway gambar cantik, jazakallah...

Anonymous said...

I totally agree. May these dajjal di musnah kan dgn pantas

Anonymous said...

Good job det! Allah bless you for upholding the truth. May these dajjal sedar diri n bertaubat or please Allah take them away!

Anonymous said...

"Pandai" sgt ko admin!!!

Ko ni dberi berapa gaji atau benefit utk menulis post ini?

Byk yg ko ckp dlm blog ini TIDAK SAH & SALAH INFO!!!!!!!!!!

Ko serupa dgn media2 yg di-"CONTROL" oleh UMNO-BN, cthnya: UTUSAN MALAYSIA, TV3 DLLL..

BODOH>>>>!!!!!!!!!! PERGI MAMPUS MU SI SIATAN UMNOGOK!!!

Anonymous said...

kepada anon April 30, 2012 5:08 PM

kepala butuh nik aziz dan puki mak kau
HA HA HA

BERSIH GAGAL 3.0 KALI GAGAL YAHOO!!
ALLAH BENCI NIK AZIZ PAS DAN BERSIH
YAHOO!!

Anonymous said...

kepada anon April 30, 2012 5:08 PM

Otak kaldai, hang ni tau sondoi tak tentu arah.....eloklah ikut kepala bapak sondoi (dia suka sondoi belakang). Nanti belakang hang pun dia sondoi....hahahahahaha Bershit 3.0

Anonymous said...

anon April 30, 2012 5:08 PM..

ko ni pehal samdol..ko marah ek bila perangai babi2 kesayangan ko tu terdedah..ko mesti xleh trima knyataan kan kehkehkehkeh...

Anonymous said...

memang gampang bebudak bersih nie.....muka2 penjenayah,negara....

Anonymous said...

mulai hari tu....aku mula benci dengan bebudak bersih nie......org2 bodoh jer join bersih nie......kalau marahpun cukup taim undi laaa mana yg suka.......nie buat huru hara

Ular Menyusur Akar said...

Jangan marah budak-budak tu bro. Bila dia dah sedar mereka pusing. Merekalah yang bersungguh membantu UMNO lebih dari UMNO sendiri kerana mereka cukup faham apa yang ada dalam PR tu.....

Anonymous said...

Well done. kali dapat gambar no.... tapi bro this doesn't tell the whole storyu. As if the rest of the country are stupid. how many planted agent are there???.Yang cakap pasal agama Allah tu ask you conscience lah. What is so wrong for asking a clean election???? unless korang mmg support sistem yang tak telus lah.

Anonymous said...

woh dah mcm PALESTIN je ak tengk,apa nk jd,org zaman 50an berhimpn nk merdekankn negara,org BERSIH zmn NI nk Ancam negara plak.apa kejadah!

Anonymous said...

cantik gambar.. bagus2.. mesti kau ada gak gambar polis belasah peserta demo..leh masukkan.. lagi satu, kalau ramai yg sokong blog ni, tak yah lah kutuk2 orang lebih2, mncarut2, sbb nmpak sngat mcm korang yg brsalah dan jahat..gunalh bahasa yg sopan..bru nmpak masih relevan lg nak mentadbir negara..