Breaking News
Loading...
April 30, 2012

Info Post
Heran gak aku, macam mana sebuah tv pro pakatan milik penuh pkr boleh kantoikan demo bershit3.0 tu, dalam video ni terang-terang di tunjuk sebuah kereta polis di serang oleh perusuh sehinggakan ia terbabas dan melanggar seekor beruk, lalu datanglah beruk-beruk lain mengerumuni polis itu lalu di belasahnya.

Keganasan beruk-beruk itu tak terbendung lagi, maka seorang jurugambar stesen tv al-hijrah pula menjadi mangsa beruk-beruk ganas tu.

Aku cuba untuk download video tu tapi gagal, apa yang boleh aku buat ialah record balik video tu guna kamera aku, apa pun korang tengoklah sendiri video keganasan beruk di kawasan sogo kelmarin dan nilaikanlah sendiri.


video asal kalau belum kena remove lagi la...



5 comments:

Anonymous said...

nak download guna youtube downloader, copy url tu paste kat youtube downloader

Anonymous said...

teruk betul perangai perusuh aku rasa dia orang ni mabuk kut..

Anonymous said...

Simply want to say your article is as astounding. The clearness in your post is just
spectacular and i could assume you are an expert on this
subject. Fine with your permission let me to grab your
feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks
a million and please carry on the rewarding work.

Feel free to surf to my web-site - virta Pay

Anonymous said...

Remarkable issues here. I'm very happy to look your post. Thanks a lot and I am taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

My blog: cartoon sex games

Anonymous said...

May I just say what a comfort to discover an individual who truly knows what they are
talking about online. You definitely understand how to bring a problem
to light and make it important. More and more people have to look at this
and understand this side of your story. It's surprising you're not more popular since you most certainly have the gift.



My page :: get free dragonvale gems without jailbreak