Breaking News
Loading...
June 11, 2012

7 comments:

Anonymous said...

Huh big mama aka rosmah puaka.

Anonymous said...

hebattt bro.... sign rakyat beralih ke BN sudah semakin nyata. nik aziz dan anwar bakal hilang wang pertaruhan.

Anonymous said...

Wanita gemuk puaka!!!

Anonymous said...

Ape lah nkorang ni.....aku kira tadi bukan 6000 bro.....tapi 60,000 ribu beb.Gerenti rosmah jadi PM taun depan.......kesian Syeikh Najib bro.Tak dapet nak nolong den.

eXception said...

Salam... Bro mohon untuk masukkan blog ini ke dalam bloglist Bro... http://www.cywarputrajaya.com
Ini blog baru aku, blog lama akan ditutup berikutan masalah kerenah birokrasi dengan Google... Mohon untuk remove blog http://exception2008.blogspot.com/ dari bloglist (jika ada)

Anonymous said...

Jangan lah termakan fitnah yg disebarkan puak pakatan tentang Datin Sri Rosmah Mansor. Memberi berbagai gelaran untuk memalukan org lain adalah tidak wajar, lebih2 lagi kpd seorg wanita yang telah cuba sebaik mungkin utk berbakti kpd masyarakat.

Anonymous said...

pencacai pakatan memang sakit hati tengok rosmah.